A murit fondatorul Universitatii Spiru Haret
Știri locale

A murit fondatorul Universitatii Spiru Haret

Fondatorul Universitatii Spiru Haret, profesorul universitar doctor Aurelian Gh. Bondrea, a murit, anunta institutia, intr-un comunicat de presa. Aurelian Bondrea, fondatorul Universitatii Spiru haret a murit la varsta de 92 de ani, informeaza institutia intr-un comunicat de presa.

Aurelian Gh. Bondrea este cel care a infiintat in 1991 Fundatia Romania de Maine, prin care a derulat „activitati de invatamant, stiinta si cultura”, pentru ca in 2002 sa fie infiintata si acreditata Universitatea Spiru Haret.

„Cu profunda tristete, comunicam trecerea in nefiinta a fondatorului nostru, Profesorul Universitar Doctor, Aurelian Gh. Bondrea”, se arata in comunicatul de presa al Universitatii Spiru Haret.

„Succesul celei mai mari institutii de invatamant superior privat din Romania este datorat preocuparii sale continue pentru inovatie in educatie.

Timp de trei decenii, peste 330 000 de romani au beneficiat de un acces generos la studii esentiale pentru implinirea lor profesionala si umana, urmand principiile parintelui invatamantului modern, Spiru Haret: “Binele social necesita cresterea pozitiva a coordonatelor sociale ale fiecarui individ.” Astazi, stim ca ideile, faptele si indemnurile Domnului Aurelian Gh. Bondrea au contribuit fundamental la dezvoltarea societatii, a culturii si a educatiei Romaniei de azi si de maine”, a transmis Universitatea Spiru Haret.

 

Articole asemănătoare

Primarul Capitalei a anuntat ca Bucurestiul va avea sase cartiere noi de locuinte

Delia Ion

Locuri de munca in judetul Neamt. Ce posturi vacante sunt in acest moment in institutiile publice nemtene

Lucy Ionesco

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a activat grupurile operative in noua judete, in contextul avertizarilor meteo de ploi abundente

Ioana Badulescu