-0.4 C
România
27 ianuarie 2021
A murit fondatorul Universitatii Spiru Haret
Stiri locale

A murit fondatorul Universitatii Spiru Haret

Fondatorul Universitatii Spiru Haret, profesorul universitar doctor Aurelian Gh. Bondrea, a murit, anunta institutia, intr-un comunicat de presa. Aurelian Bondrea, fondatorul Universitatii Spiru haret a murit la varsta de 92 de ani, informeaza institutia intr-un comunicat de presa.

Aurelian Gh. Bondrea este cel care a infiintat in 1991 Fundatia Romania de Maine, prin care a derulat „activitati de invatamant, stiinta si cultura”, pentru ca in 2002 sa fie infiintata si acreditata Universitatea Spiru Haret.

„Cu profunda tristete, comunicam trecerea in nefiinta a fondatorului nostru, Profesorul Universitar Doctor, Aurelian Gh. Bondrea”, se arata in comunicatul de presa al Universitatii Spiru Haret.

„Succesul celei mai mari institutii de invatamant superior privat din Romania este datorat preocuparii sale continue pentru inovatie in educatie.

Timp de trei decenii, peste 330 000 de romani au beneficiat de un acces generos la studii esentiale pentru implinirea lor profesionala si umana, urmand principiile parintelui invatamantului modern, Spiru Haret: “Binele social necesita cresterea pozitiva a coordonatelor sociale ale fiecarui individ.” Astazi, stim ca ideile, faptele si indemnurile Domnului Aurelian Gh. Bondrea au contribuit fundamental la dezvoltarea societatii, a culturii si a educatiei Romaniei de azi si de maine”, a transmis Universitatea Spiru Haret.

 

Stiri pe aceeasi tema

Podul de la Agigea va fi inchis in perioada 8 – 25 mai 2017

Delia Ion

Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis in padure. Artemis urma sa dea examenul de Bacalaureat

Cristiana Petrariu Bota

Primarul din Navodari ar fi taiat cablul TV din oras ca sa nu se vada un reportaj Antena 3 despre Tabara din Navodari

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult