Viata bate filmul

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT, 20 MAI 2016. VIDEO

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT, 20 MAI 2016. Aurora Toma este o concurenta care a impresionat la preselectiile Romanii au Talent si cu siguranta face show si in Semifinala de vineri, 20 mai. Pentru Aurora Toma, circul este mai mult decat un loc de munca, este un stil de viata si spune ca ii da libertatea sa se transforme din sirena in mafiot.

Cel mai frumos moment din viata frumoasei Aurora Toma a fost atunci cand Printul Albert de Monaco s-a ridicat in picioare si i-a aplaudat executia. Se intampla la „Festival International du cirque de Monte Carlo” , concurs unde a castigat medialia de bronz, dar si trei premii separate.

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT, 20 MAI 2016. La preselectii, Aurora Toma a prezentat un moment senzual de gimnastica artistica la inaltime, cu care i-a imrpesionat pe jurati. Are 25 de ani si face parte din Psychiatric Circus. Aurora Toma a inceput sa faca gimnastica la varsta de 3 ani, atunci cand a fost dusa la antrenamente de bunica sa, care isi dorea o Nadia Comaneci in familie.

ROMANII AU TALENT, 20 MAI 2016. SEMIFINALA 4 – LIVE ONLINE PRO TV. Concurenti de exceptie!

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW NEBUN LA PRESELECTII

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT, 20 MAI 2016. Cand a crescut, ea a decis ca este timpul sa isi croiasca un drum in viata si s-a alaturat Circului Globus. In cei 9 ani petrecuti la Circul Globus a luat parte la 25 de spectacole. Pentru ea, circul este mai mult decat un loc de munca, este un stil de viata si spune ca ii da libertatea sa se transforme din sirena in mafiot.

Cea de-a patra editie LIVE Romanii au Talent 2016 le ofera telespectatorilor un show senzational cu momente magice, pline de emotie, pasiune, vibratie si talent autentic. Cei 12 semifinalisti au repetat zilnic pentru a le aduce vineri romanilor reprezentatii care sa-i surprinda, sa-i bucure si sa le demonstreze ca atunci cand talentul este imbogatit de imaginatie, totul este posibil.

Aura Toma are 25 de ani si face parte din Psychiatric Circus.

Aura Toma a inceput sa faca gimnastica inca de la varsta de 3 ani, atunci cand a fost dusa de bunica sa la antrenamente. Bunica isi dorea neaparat o Nadia Comaneci in familie. Aura a fost crescuta de catre mama si bunica, dezvoltand o relatie extraordinara cu acestea. Atunci cand a implinit varsta de 14 ani, mama sa a plecat la munca, in Italia. Un an mai traziu, Aura a hotarat ca este timpul sa isi croiasca un drum in viata, asa ca s-a alaturat Circului Globus. In cei 9 ani petrecuti la Circului Globus, a luat parte la 25 de spectacole diferite.

Cel mai frumos moment din viata ei a fost atunci cand Printul Albert de Monaco s-a ridicat in picioare si i-a aplaudat executia. Se intampla la „Festival International du cirque de Monte Carlo” , concurs unde a castigat medialia de bronz, dar si trei premii separate. Circul pentru Aurora este mai mult decat un job. Este un stil de viata, o obsesie si spune ca ii da libertatea sa se transforme de la sirena la mafiot.

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATORI OSCAR 2016. Spotlight a luat marele trofeu, Leonardo DiCaprio – Cel mai bun actor

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 41 REZUMAT, 16 MAI 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 AUGUST 2016. Alexandra, in finala MPFM din 27 august?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult