7.8 C
România
28 septembrie 2022
AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016.
Viata bate filmul

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. FOTO

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. Aurora Toma este o blonda superba din Bucuresti, in varsta de 25 de ani. Aurora este plecata in Italia unde lucreaza pentru a avea o viata mai buna.

Pe scena Romanii au Talent a executat un dans acrobatic care a starnit ropote de aplauze. Cu o privire dementiala si un dans extrem de lasciv, Aurora Toma a fost revelatia oreselectiilor ROMANII AU TALENT 2016.

„Ce linie perfecta”, a exclamat Pavel Bartos privind-o pe frumoasa Aurora cum isi executa numarul deopotriva de sexy si de provocator, dar si de corect executat la inel.

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. Sala a izbucnit in ropote de aplauze la final, iar juriul s-a ridicat in picioare. cu exceptia lui Florin Calinescu.

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016

TRUPA MAXIMUM, ROMANII AU TALENT 2016. Dans traditional din Balti la Romanii au Talent

„Singurul motiv pt care nu m-am ridicat in picioare este ca mi s-au muiat de tot. Le bati pe toate la frumusete. Baiatul care o sa te intalneasca nu are nevoie decat de o garsoniera si un cerc, o sa fie deajuns. Completez eu premiul pana la 1 milion si ne mutam la Monaco. Chiar imi pare rau sa spun ca de doi ani sunt gay. Pana la etapa urmatoare poate ma razgandesc”, a spus Florin Calinescu.

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. „A fost un moment de spectacol care m-a tinut cu gura cascata. Foarte frumos”, a spus si Mihaela Radulescu.

„Sunt foarte mandra de ea. Esti a noastra, esti frumoasa, esti talentata. Astept sa te vad mai departe in competiie”, i-a spus si Andra, in timp ce Aurora Toma zambea fericita pe scena ROMANII AU TALENT.

Andi i-a spus doar atat : „Aurora, ai fost la inaltime!”.

Aurora Toma a primit patru de DA.

ROMANII AU TALENT 2016, LIVE 26 FEBRUARIE. Cele mai tari momente de la PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016
AURORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016

 

URORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016.
URORA TOMA, ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016.

 

Related posts

GALA BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. Ea este castigatoarea Bravo, ai Stil, sezonul 2. FOTO

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 FEBRUARIE 2017. 4 martie, ultima zi pentru concurenti in Casa MPFM 6. Ce concurent este eliminat

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 8 DECEMBRIE 2016. Steaua are nevoie de victorie penru a nu fi eliminata din Europa

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult