AUSTRALIAN OPEN 2017. Djokovic a fost eliminat inca din al doilea tur al competitiei

Bogdan
By Bogdan ianuarie 19, 2017 14:49

AUSTRALIAN OPEN 2017. Djokovic a fost eliminat inca din al doilea tur al competitiei

AUSTRALIAN OPEN 2017. Surpriza imensa pe tabolul de simplu masculin al turneului de Grand Slam Australian Open. Novak Djokovic, al doilea jucator al lumii, insa, de departe, cel mai bun tenismen al lumii in ultimii ani, a fost eliminat in turul 2 al competitiei de Denis Istomin (Uzbekistan), clasat pe locul 117 ATP, la capatul a cinci seturi si 4 ore si 54 minute de joc efectiv.

AUSTRALIAN OPEN 2017. Este prima infrangere a lui Nole in fata lui Istomin din sase confruntari directe, cei doi avand la activ inca doua partide desfasurate la Australian Open, in 2010 si in 2014, ambele in faza 16-imilor de finala, cand Djokovic a invins de fiecare data cu 3-0 la seturi.

AUSTRALIAN OPEN 2017. A fost o intalnire in care jucatorul sarb a facut prea multe greseli nefortate (72) si prea multe duble greseli (9), jocul lui fiind departe de calitatea din editiile anterioare cand s-a impus in 6 dintre ultileme 9 finale ale turneului australian.

Mai mult decat atat, statisticile ne demonstreaza ca este doar pentru a doua oara din 2008 cand Djokovic paraseste un turneu de Grand Slam inca din turul al doilea al competitiei dar si a doua oara in ultimii sapte ani cand el paraseste terenul invins in fata unui adversar clasat mai jos de locul 100, precedendul astfel de insucces fiind inregistrat la Jocurile Olimpice de la Rio, in fata argentinianului Juan Martin del Porto (145 ATP).

In turul 3, Denis Istomin il va avea ca adversar pe Pablo Carreno Busta (Spania), locul 31 ATP.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.