-0.8 C
România
30 noiembrie 2021
Social

Autocarul implicat in accidentul din Brasov apartine Maxibus Trans din Valea Adanca, Iasi

Autocarul implicat in accidentul din localitatea Persani, judetul Brasov, apartine firmei Maxibus Trans din Valea Adanca, judetul Iasi. Autocarul plic cu copii din Iasi avea mai multe persoane decat numarul de locuri, respectiv 25. Registrul Auto Roman (RAR) informeaza ca inspectia tehnica a autocarului a fost facuta in luna aprilie 2016.

In acte, autocarul avea trecut un numar de 24 de locuri, insa in autovehicul se aflau 28 de persoane, potrivit datelor oferite de Ministerul Sanatatii. Autocarul plecase din Iasi la prima ora a diminetii, copiii de la Colegiul de Arta Octav Bancila din Iasi urmand sa ajunga la un concurs de muzica populara din Arad. Expertiza va stabili daca accidentul a fost sau nu cauzat de o defectiune tehnica, in conditiile in care mai multi martori ar fi declarat ca autocarul avea probleme la sistemul de franare.

Copiii urmau sa plece la un concurs de muzica populara din Arad, excursia fiind organizata in parteneriat cu Palatul Copiilor. Stefan Neagu este profesorul coordonator al elevilor, dar acesta nu se afla in autocar, din cauza unor probleme de sanatate, noteaza ziarul local Buna Ziua Iasi, care mai precizeaza ca in locul lui Stefan Neagu se afla fiica sa, si ea cadru didactic.

Iti recomandam si: ACCIDENT GRAV DE AUTOCAR LA PERSANI, BRASOV. Elevii din ansamblul HORA erau de la Colegiul de Arta Octav Bancila din Iasi

O ancheta a fost deschisa si la Palatul Copiilor din Iasi, iar un alt echipaj s-a deplasat la sediul firmei de transport Maxibus Trans pentru a discuta cu administratorii.

Accidentul s-a produs intre Persani si Vladeni din Brasov, 4 persoane fiind decedate si alte 27 de persoane fiind ranite. Persoanele decedate sunt trei adulti si un copil. Trei dintre raniti sunt in stare grava. Autocarul s-a rasturnat intr-o curba periculoasa.

ULTIMELE INFORMATII DE LA ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN PERSANI SUNT AICI


Stiri pe aceeasi tema

BUNA VESTIRE. Blagovestenie sau Ziua Cucului, ziua in care nu ai voie sa te certi

Cristiana Petrariu Bota

Ce a facut Darius Valcov cu banii obtinuti din coruptie

Vaccinul pneumococic pentru copii va fi finantat in premiera de Ministerul Sanatatii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult