Autoritatea Electorala Permanenta: Dezbatere publica pe legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 7, 2015 15:17

Autoritatea Electorala Permanenta: Dezbatere publica pe legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale

Comunicat de presă de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) privind organizarea de către AEP a unei dezbateri publice privind proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/ 2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale. 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) va organiza, în data de 13 august 2015, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/ 2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai partidelor politice, ai instituțiilor publice, precum și orice persoane interesate.

Documentul supus dezbaterii publice (în format electronic) poate fi consultat accesând linkul http://www.roaep.ro/legislatie/in-dezbatere-publica/

Dezbaterea publică, organizată în baza prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/ 2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se va desfășura la sediul AEP din strada Stavropoleos nr. 6, Sector 3, București, începând de la ora 10.00.

Persoanele interesate se pot înscrie pentru a lua cuvântul în cadrul dezbaterii la telefon 021.310.07.66 sau e-mail office@roaep.ro, până la data de 12 august 2015, ora 14.00.

Direcția comunicare și relații externe

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.