Turism

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) va fi condusa interimar de Mirela Matichescu

Mirela Matichescu va asigura interimatul la Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT). Mirela Matichescu va exercita atributiile presedintelui ANT pana la numirea unui nou sef al acestei institutii.

De mentionat ca Mirela Matichescu s-a aflat pana acum in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT.

Premierul Victor Ponta a retras-o in urma cu doua saptamani pe Simona-Allice Man de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism, imediat dupa ce aceasta a inspectat daca litoralul este pregatit pentru sezonul estival, demiterea fiind ceruta anterior de patronate.

Ulterior, Man a fost numita secretar de stat la Agricultura.

Matichescu, coproprietar la doua cluburi din statiunea Mamaia, a fost numita vicepresedinte al ANT in februarie 2013, la propunerea PSD Constanta.

Stiri pe aceeasi tema

Giethoorn, un sat venetian din Olanda, este exemplul perfect de comuniune om-natura

Cristiana Petrariu Bota

Cum poti obtine finantare nerambursabila de pana la 70.000 de euro pentru infiintarea de pensiuni. Inscrierile incep in 3 mai 2017

Ioana Badulescu

CRACIUN 2016. Cel mai frumos Targ de Craciun din Romania s-a deschis la Sibiu. VIDEO SPECTACULOS

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult