Judetul Neamt va avea autostrada si drumuri expres, se arata in Master Planul de Transport
Știri locale

Autostrada si drumuri expres in judetul Neamt, se arata in Master Planul de Transport

Ionel ARSENE, președintele PSD Neamț, sustine intr-un comunicat transmis presei ca județul Neamț va avea autostradă și drumuri expres. Toate acestea se regăsesc în Master Planul realizat de Ministerul Transporturilor, a mai subliniat social-democratul.

„În calitate de vicepreședinte al Comisiei de transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, am participat astăzi la întâlnirea cu domnul Ioan Rus, ministrul Transporturilor. În cadrul întâlnirii a fost prezentată forma finală a Master Planului de Transport.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ionel ARSENE sustine ca PNL vrea sa provoace un conflict intre presedinte si premier

În primul rând, aș vrea să-i asigur pe nemțeni că județul nostru va avea autostradă. Documentul prezentat astăzi în cadrul Comisiei arată clar care este forma finală a acestui proiect de infrastructură. Tronsonul Târgu Mureș-Târgu Neamț va fi construit ca autostradă fazată, adică drum expres în prima fază, ce va fi extins ulterior la standard de autostradă. Tronsonul Târgu Neamț-Iași-Ungheni va fi realizat de la bun început ca autostradă, cu două benzi pe sens. De asemenea, am primit asigurări de la ministrul de resort că pregătirile pentru demararea proiectului autostrăzii Moldovei sunt în grafic și nu vor fi întârzieri.

Un alt fapt deosebit de important este drumul expres Piatra Neamț-Bacău, a cărui construcție a fost cuprinsă în Master Planul prezentat astăzi de ministrul Transporturilor. Știm bine cât de necesar este acest drum pentru Neamț, de aceea este o veste foarte bună că el a intrat în planurile ministerului de resort”, se arata in comunicatul de presa.

Articole asemănătoare

Accident in Suceava, un sofer baut a intrat intr-o masina cu sase oameni

Lucy Ionesco

Intreruperi de caldura si apa calda la Constanta. ANUNT RADET

Lucy Ionesco

Spitalul Judetean Constanta a scos la concurs mai multe posturi vacante

Lucy Ionesco