Economie

Autostrada Sibiu-Orastie a fost inaugurata in prezenta premierului Victor Ponta

Autostrada Sibiu-Orastie a devenit, incepand de azi, realitate. Se poate insa circula doar trei dintre cele patru tronsoane programate a acoperi aceasta distanta.

Primul lot, de 24 de kilometri, a fost finalizat, in totalitate, pe parcursul acestui an si leaga localitatile Vintu de Jos, din judetul Alba si Orastie, in judetul Hunedoara.

Urmatorul tronson leaga doua localitati din judetul Alba, Vintu de Jos si Cunta, si are o lungime tot de 24 de kilometri.

Cei 21 de kilometri din cel de-al treilea lot are ca punct final localitatea Saliste, din judetul Sibiu, insa nu a fost finalizat, din cauza alunecarilor repetate de teren, din zona.

A fost deschis insa tronsonul patru, intre Saliste si Sibiu, in lungime de 16,6 kilometri.

Inedit, pentru autostrazile existente in acest moment in tara noastra, va fi un tunel, lung de 340 de metri, pe Dealul Sacelului, constructia acestuia necesitand ample lucrari in zona, de strapungere dar si de consolidare.

Sursa foto: sebesinfo.ro

Stiri pe aceeasi tema

ANAF explica ce categorie de contribuabili poate beneficia de deducerea personala

Delia Ion

Ovidiu Putura, noul sef al Consiliului de Administratie al CFR

Cristiana Petrariu Bota

Sistemul ANAF, o problema pentru contribuabili. Fiscul are un numar mare de baze de date, insa care nu comunica intre ele

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult