autostrada sibiu curtea de arges
Breaking News

Autostrada Sibiu – Pitesti prinde contur. A fost atribuita executia sectiunii 4, Tigveni – Curtea de Arges

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat compania castigatoare pentru licitatia cae are obiect de activitate construirea sectiunii 4 a mult asteptatei autostrazi Sibiu – Pitesti.

Este vorba de segmentul Tigveni – Curtea de Arges, proiectat pe o distanta 10 kilometri dar care va avea un grad ridicat de dificultate la executare din cauza proiectarii si construirii unui tunel de 1350 de metri.

„Joi, 04.03.2021, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect „Proiectare si executie Autostrada Sibiu – Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni – Curtea de Arges”. Ofertantul desemnat castigator este S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L., cu pretul de 1.678.873.121,77 Lei fara TVA”, a informat CNAIR.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare si 44 de luni perioada de executie a lucrarilor.

Perioada de garantie a acestora este de 10 ani.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru „Autostrada Sibiu – Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni – Curtea de Arges”, in lungime de 9,86 km, in conformitate cu prevederile contractului de proiectare si executie.

In cadrul contractului vor fi realizate mai multe lucrari de arta avand o complexitate ridicata, astfel:
Construirea a 12 poduri, pasaje si/sau viaducte, avand o lungime medie de 230 de m., dintre care, cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, in lungime de 630 de m.

Construirea unui Tunel in lungime de 1350 de m, in zona de traversare a dealului Momaia, judetul Arges.
In perioada urmatoare, dupa indeplinirea termenelor legale privind formularea contestatiilor, precum si dupa solutionarea eventualelor contestatii/plangeri formulate in cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul castigator va fi invitat la sediul CNAIR S.A. pentru semnarea contractului, odata cu finalizarea procesului de avizare a acestuia.

Stiri pe aceeasi tema

Riscurile economiei globale, prezentate in cel mai recent raport FMI. Mai devreme sau mai tarziu, vulnerabilitatile economiei lumii vor atinge si Romania

Ioana Badulescu

MAI, prima reactie la accidentul politistului Bogdan Gigina, mort in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Cristiana Petrariu Bota

Filmul „La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu, a fost prezentat în premieră mondială la festivalul de Film de la Cannes

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult