Autostrada Sibiu-Pitesti. S-a depus documentatia pentru executarea primului tronson Sibiu-Boita

Delia Ion
By Delia Ion iunie 24, 2017 14:09

Autostrada Sibiu-Pitesti. S-a depus documentatia pentru executarea primului tronson Sibiu-Boita

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Vesti bune venite de la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice. Reprezentanti ai institutiei au anuntat ca a fost depusa documentatia pentru proiectarea si executia sectiunii 1 Sibiu – Boita care face parte din mult dorita autostrada Sibiu – Pitesti.

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Este prima etapa necesara pentru demararea lucrailor la acesta autostrada. Dupa validarea documentatiei, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va programa licitatia pentru construirea primului sector al autostrazii care va lega Capitala de Transilvania, via Pitesti.

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Pana in prezent, era cunoscut anuntul sefului CNAIR, Stefan Ionita, care informase ca in lunile mai-iunie vor fi scoase la licitatie capetele autostrazii Sibiu – Pitesti, Sibiu – Boita (14 kilometri) si Curtea de Arges – Pitesti (30 kilometri).

 

Pe 16 martie, CNAIR a anuntat ca in urma dispozitiilor Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, a fost predata companiei documentatia tehnica aferenta Studiilor de Fezabilitate pentru sectiunile 1 si 5 din cadrul contractului privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru “Autostrada Sibiu – Pitesti”.

In ceea ce priveste sectiunile din mijloc, CNAIR a prelungit pana pe 15 august 2017 contractul privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru “Autostrada Sibiu – Pitesti”, semnat in 2015 cu asocierea Spea – Tecnic Consulting Engineering Romania.

Autostrada Pitesti-Sibiu este una dintre cele mai asteptate din Romania. Constructia celor 123 de kilometri ai autostrazii este estimata la 2 miliarde de euro, aceasta urmand sa fie finantata si din fonduri europene.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.