AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI
Social

Autostrada Sibiu-Pitesti. S-a depus documentatia pentru executarea primului tronson Sibiu-Boita

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Vesti bune venite de la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice. Reprezentanti ai institutiei au anuntat ca a fost depusa documentatia pentru proiectarea si executia sectiunii 1 Sibiu – Boita care face parte din mult dorita autostrada Sibiu – Pitesti.

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Este prima etapa necesara pentru demararea lucrailor la acesta autostrada. Dupa validarea documentatiei, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va programa licitatia pentru construirea primului sector al autostrazii care va lega Capitala de Transilvania, via Pitesti.

AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI. Pana in prezent, era cunoscut anuntul sefului CNAIR, Stefan Ionita, care informase ca in lunile mai-iunie vor fi scoase la licitatie capetele autostrazii Sibiu – Pitesti, Sibiu – Boita (14 kilometri) si Curtea de Arges – Pitesti (30 kilometri).

 

Pe 16 martie, CNAIR a anuntat ca in urma dispozitiilor Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, a fost predata companiei documentatia tehnica aferenta Studiilor de Fezabilitate pentru sectiunile 1 si 5 din cadrul contractului privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru „Autostrada Sibiu – Pitesti”.

In ceea ce priveste sectiunile din mijloc, CNAIR a prelungit pana pe 15 august 2017 contractul privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru „Autostrada Sibiu – Pitesti”, semnat in 2015 cu asocierea Spea – Tecnic Consulting Engineering Romania.

Autostrada Pitesti-Sibiu este una dintre cele mai asteptate din Romania. Constructia celor 123 de kilometri ai autostrazii este estimata la 2 miliarde de euro, aceasta urmand sa fie finantata si din fonduri europene.

Stiri pe aceeasi tema

Incendiu în Centrul Vechi din Bucureşti !

Teodora Badescu

Spitalul WPK din Viena a tratat cu 15% mai multi pacienti romani in acest an. 60% dintre interventii au fost tratamente oncologice

Ioana Badulescu

Cinci maimuțe au evadat de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș.

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult