Autostrada Soarelui a fost inchisa pentru toate categoriile de vehicule pe ambele sensuri

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 26, 2018 21:16

Autostrada Soarelui a fost inchisa pentru toate categoriile de vehicule pe ambele sensuri

Autostrada Soarelui a fost închisă în totalitate din cauza viscolului, luni seară, din cauza viscolului. CNAIR informeaza ca luni seata, începând cu ora 20.00, a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea.

Până la ora 23.00, politia rutieră, împreună cu echipajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti.

Situatia s-ar putea inrautati, pentru ca Romania se afla sub Cod Portocaliu pana joi.

Citeste si: Zeci de trenuri anulate de CFR Calatori din cauza ninsorilor si viscolului. In Gara de Nord, trenurile au intarzieri de pana la 85 de minute

Situatia drumurilor din judetul Constanta. Restrictii de circulatie intre Harsova si Ovidiu

Cod Rosu de vreme rea in Bulgaria, mai multe drumuri sunt inchise circulatiei rutiere

ANM a emis o alerta Cod Portocaliu de ninsori si frig valabila pana la 1 Martie. Vor fi temperaturi glaciare in toata tara 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.