Autostrada Targu Neamt-Iasi primeste fonduri de la Guvern, aceasta urmand a se racorda la drumul de mare viteza Bucuresti-Suceava
Infotrafic

Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii, CNAIR impune restrictii de viteza

Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat, luni, ca au inceput lucrarile de reparatii pe sectorul de beton al Autostrazii Soarelui (A2).

Astfel, reprezentantii DRDP Bucuresti au inceput montarea semnalizarii rutiere in vederea demararii lucrarilor de reparatii pe calea 1 a Autostrazii Soarelui (A2), Bucuresti-Constanta (km 21- km 27). 

”Obiectivul programat sa dureze 24 de luni consta in frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active si repararea rosturilor degradate, atat pe calea 1, cat si pe calea 2. Facem apel catre participantii la trafic sa circule cu atentie si sa respecte semnalizarea rutiera existenta, precum si restrictiile de viteza instituite in zona lucrarilor, si anume de 60 km/h”, se arata in comunicat.

Lucrarile sunt impartite in doua loturi. Lotul 1 km (12 – km 24) calea 1 si 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de PORR CONSTRUCT la o valoare a lucrarilor de 41.7 milioane lei, fara TVA.

Lotul 2 (km 24 – km 36) calea 1 si 2, tot in lungime de 12 km, va fi executat de SAGA BUSINESS CONSTRUCT, la o valoare a lucrarilor de 44,9 milioane lei, fara TVA.

Programarea lucrarilor a fost facuta pentru aceasta perioada in urma discutiilor cu patronatele din turism pentru a nu afecta traficul rutier in sezonul estival. Finantarea este asigurata prin transfer de la bugetul de stat si venituri proprii, potrivit CNAIR.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC. Situatia traficului de pe drumurile din tara de duminica, 24 ianuarie

Cristiana Petrariu Bota

Infotrafic: Trafic aglomerat pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti – Constanta

Ioana Badulescu

Infotrafic – 11 februarie 2018. Situatia drumurilor din judetele Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult