Autostrada Soarelui va fi un adevarat santier in plin sezon estival
Infotrafic

Autostrada Soarelui intra in reparatii pana la sfarsitul lunii aprilie

Atentie, soferi! Autostrada Soarelui, cea mai circulata autostrada din Romania in timpul verii, va intra in reparatii dupa data de 15 martie, lucrarile urmand a se incheia la sfarsitul lunii aprilie. Reparatiile au loc la solicitarea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conducerea CNAIR a cerut Directiei Generale de Monitorizare si Mentenanta a Infrastructurii Rutiere sa grabeasca procedurile pentru lucrarile de intretinere curenta pe timp de vara a Autostrazii Soarelui. Cele mai multe probleme cu gropile se inregistreaza pe tronsonul Bucuresti-Fundulea, potrivit soferilor citati de jurnalistii de la Capital.

Lucrarile de reparatii la Autostrada A2 se vor desfasura de la mijlocul lunii martie pana la sfarsitul lunii aprilie, inclusiv noaptea si in weekend. Dupa iarna 2016-2017, Autostrada Soarelui este plina de gropi, asa cum se intampla dealtfel in fiecare an.

„Autostrada Bucuresti-Constanta intra intr-un program de lucrari de intretinere curenta pe timp de vara. Cel tarziu la sfarsitul lunii aprilie, aceste lucrari trebuie finalizate finalizate pentru ca incepe sezonul estival. Vor exista anumite restrictii de circulatie pe anumite portiuni de autostrada unde se afalteaza si se efectueaza diverse lucrari de mentenanta”, sustin reprezentantii CNAIR.

Stiri pe aceeasi tema

Trenuri anulate de Paste de CFR Calatori din cauza traficului redus

Ioana Badulescu

Sute de soferi au ramas fara permise auto sau certificate de inmatriculare

Ioana Badulescu

Traficul pe Autostrada A1 Orastie – Sibiu, inchis de CNADNR la mai putin de 1 an de la inaugurare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult