Autostrada Soarelui va fi un adevarat santier in plin sezon estival
Breaking News

Autostrada Soarelui va fi un adevarat santier in plin sezon estival

Autostrada Soarelui intra in reparatii. Drumul spre litoral va fi un adevarat santier in plin sezon estival si este posibil ca circulatia sa fie deviata pe drumul vechi. Reprezentantii din turism sunt extrem de revoltati ca reparatiile ar putea sa inchida Autostrada Soarelui, deoarece risca sa ramana fara turisti. 

CNADNR va moderniza in 2015 tronsonul Bucuresti – Fundulea de pe Autostrada Soarelui (A2), valoarea lucrarilor fiind estimata la 22 milioane euro. Lucrarile de reparatie presupun inlocuirea stratului superior de beton cu asfalt. Desi CNADNR sustine oficial ca nu va fi necesara inchiderea traficului, surse din companie ne-au precizat ca este posibil ca Autostrada Soarelui sa fie inchisa chiar in plin sezon estival.

Citeste si: AMENDA pentru ROVINIETA, ANULATA. Detalii

Lucrarile la tronsonul din Autostrada Soarelui inaugurat in 2004 vor incepe in primavara si vor fi finalizate pana in decembrie, estimeaza Compania de Drumuri si Autostrazi.

„Am facut reparatii si vom continua reparatiile, dar vreau sa va spun ca avem pregatit un proiect de reabilitare a acestui tronson, din beton de ciment. Avem toate aprobarile necesare si solutia va fi pusa in aplicare in acest an. Va fi reabilitat acest tronson, de la Bucuresti la Fundulea, pe ambele sensuri. Solutia aprobata este frezare cu 8 centimetri a betonului de ciment si inlocuire cu asfalt”, a declarat Florea Dascalu, seful Directiei de intretinere Drumuri Nationale si Autostrazi din cadrul CNADNR, intrebat cand vor fi astupate gropile de pe acest tronson.

Citeste si: Autostrada si drumuri expres in judetul Neamt

Proiectul va costa aproximativ 22 milioane euro, iar lucrarile vor incepe in primavara, dupa finalizarea campaniei de iarna.

Intrebat daca reabilitarea va fi finalizata pana in vara acestui an, cand traficul se aglomereaza cu turisti care merg spre Litoral, reprezentantul CNADNR a raspuns ca lucrarile vor fi derulate si in vara, dar proiectul ar putea fi incheiat pana la sfarsitul anului 2015.

Traficul pe tronsonul Bucuresti – Fundulea al Autostrazii Soarelui a fost deschis in 2004.

Articole asemănătoare

Alexis Tsipras distruge si ultima farama de incredere a Europei

Lucy Ionesco

Guvernul a suspendat angajările la stat pe posturile vacante, de la 1 iulie 2022

Ioana Badulescu

Indemnizatia pentru cresterea copilului a fost plafonata de Guvern. Masura se aplica incepand cu luna septembrie 2017

Delia Ion