Social

Avarie la o conducta RADET in Militari, mii de oameni au ramas fara caldura si apa calda

Mii de oameni au ramas fara apa calda si caldura in cartierul Militari in urma unei avarii la o conducta RADET. Cel putin 110 blocuri in care locuiesc mii de oameni au ramas fara caldura si apa calda, avaria urmand a fi reparata cel mai devreme pana la miezul noptii.

Avaria a avut loc vineri dimineata pe strada Apusului din Militari, o teava din subteran fisurandu-se. Reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca tevile sunt foarte vechi, acesta fiind motivul defectiunilor repetate din ultima perioada.

Masinile RADET sunt la fata locului, echipajele demarand procesul de spargere a asfaltului pentru a remedia avaria. Avaria din cartierul Militari va fi remediata pana vineri seara, la orele 24, potrivit conducerii RADET.

„Avaria punea in pericol viata oamenilor pentru ca nu se vedea din cauza aburilor iar cei aflati in trafic puteau fi afectati. Urmeaza sa vina iar un val de frig peste doua saptamani, ne pregatim sa rezolvam cat mai repede problema, fiind si o zi frumoasa. Estimam ca pana diseara la ora 24 vom rezolva. Problema poata sa apara oriunde in Bucuresti”, a declarat Valentin Vitalariu, director general RADET.

Stiri pe aceeasi tema

METROUL DRUMUL TABEREI va fi pus in functiune in martie 2017

Cristiana Petrariu Bota

Se redeschid teatrele, restaurantele si cinematografele. Ce masuri trebuie respectate

Cristiana Petrariu Bota

Prof. Dr. Serban Bubenek: In SUA sau Marea Britanie nu poate fi vorba de inculpare penala directa a unui medic

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult