9.6 C
România
25 octombrie 2020
Social

Averea lui Adrian Paunescu aduce o noua disputa intre mostenitori

Schimbare majora in cazul averii lasate de poetul Adrian Paunescu. Instanta a luat masura unei anchete sociale cu privire la copiii artistului, dupa ce Andrei si Ana Maria Paunescu au declarat ca nu pot plati taxa de timbru perceputa in procesul ce are ca obiect dezbaterea mostenirii lasata de poet. Mai mult, judecatorii au dispus o inventariere a tuturor bunurilor ce i-au apartinut poetului pentru a identifica intreaga avere. Fiica nerecunoscuta a poetului, Andreea Paunescu, crede ca acesta este doar un tertip pentru a nu fi facuta succesiunea.

Razboiul dintre mostenitorii poetului Adrian Paunescu pare ca nu are sfarsit. Acum, procesul a intrat intr-o noua etapa in care magistratii au decis inventarierea tuturor bunurilor care i-au apartinut poetului pentru a stabili cu exactitate ce trebuie impartit intre mostenitori. „Instanta a dispus inventarierea tuturor bunurilor mobile si imobile ce apartin succesiunii ce trebuie impartite si pentru asta a desemnat un expert”, spune Andreea Paunescu.Actiunea a fost luata dupa ce Andrei si Ana Maria Paunescu au declarat ca nu pot plati taxa de timbru perceputa in procesul de succesiune. Fiica nerecunoscuta a poetului, Andreea Paunescu, spune ca fratii sai incearca cu orice pret tergiversarea acestui proces. „Au depus niste documente justificative, dar instanta a apreciat ca este necesara o ancheta la fiecare dintre ei sa stabileasca adevarata lor stare materiala”, a explicat Andreea. Taxele de care copiii lui Adrian paunescu vor sa fie scutiti se ridica la aproximativ 8.000 de lei.

De cealalta parte, fiul lui Adrian Paunescu sustine ca cererea formulata de avocatii sai este una normala, avand in vedere ca procesul nu a fost inceput de Andreea Paunescu, fosta Barlea. „Astea sunt chestiuni avocatesti, noi stim ca viata noastra a fost data peste cap de acest proces si de aceea am cerut sa fie cele mai avantajoase conditii financiare pentru ca nu noi am initiat niciun fel de taxa”, a declarat Andrei Paunescu. In total, averea lui Adrian Paunescu este estimata la aproape 4 milioane de euro. Ea este compusa din 6 imobile, bijuterii, alte bunuri dar, mai ales, drepturile de autor.

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul desemnat al Educatiei: 17 discipline si 34 de ore pe saptamana e prea mult. Implementarea normelor europene e o solutie

Ioana Badulescu

Universitatea Hyperion, premiata la Festivalul International de Teatru Francofon pentru Studenti din Polonia

Cristiana Petrariu Bota

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanta

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult