VIDEO

Aviatia atinge noi culmi! Zbor in echipa cu un avion A380 al Emirates Airline si duo-ul Jetman Dubai

Aviatia atinge noi culmi. O dovedeste un video care prezinta un zbor in echipa cu un avion A380 al companiei Emirates Airline si duo-ul Jetman Dubai. S-a intamplat pe cerul din Dubai intr-un zbor in formatie extraordinar efectuat deasupra peninsulei artificiale Palm Jumeirah si cladirea Burj Khalifa.

La inceput filmarea pare o reclama pentru Emirates Airline, insa 20 de secunde mai tarziu, in video apar doi jetmani. Yves Rossy si Vince Reffet de la Jetman Dubai isi folosesc jet pack-urile pentru a zbura in formatie cu un Airbus A380 (cea mai mare aeronava de pasageri din lume).

Conducerea Emirates considera ca “acest exercitiu intre om si masina celebreaza magia si frumusetea zborului, ceea ce in urma cu 100 de ani era un vis imposibil”.

Impresionant si promitator pentru noi culmi ale aviatiei!

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=_VPvKl6ezyc”]

Stiri pe aceeasi tema

NU PLANGE ANA – ADDA. VIDEO SI VERSURI. ASCULTA PIESA DE REZISTENTA A IERNII!

Cristiana Petrariu Bota

Scena emotionanta din filmul L’Ours! Un pui de urs scapa in ultimul moment din ghearele unei pume. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Orasul Iasi filmat de sus. VIDEO din drona

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult