Sorin Oprescu
Social

Avocat: Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvant

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiuciu, a declarat luni, că denunțurile în cazul clientului său ar fi trebuit să fie aprofundate de către procurori. Totodată, avocatul edilului Capitalei a tinut sa precizeze ca Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvant si nu este un om invins, ci dimpotrivă, este un om echilibrat care trece printr-o perioadă dificilă, transmite B1 TV.

”Este un dosar complex. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că se menține practica denunțurilor. Cred că denunțurile formulate de anumite persoane ar fi trebuit să fie mai bine formulate.

Nu credem că putem vorbi de un flagrant. A existat o perioadă semnificativă de timp de la momentul în care s-a discutat de anumite sume de bani. Domnul Oprescu nu a pretins niciodată direct sau indirect sume de bani cu titlu de mită”, a declarat avocatul lui Sorin Oprescu.

Alexandru Chiuciu a mai menționat faptul că era de datoria procurorilor să verifice mai amănunțit dacă informațiile din denunțurile respective erau făcute cu titlu gratuit sau nu.

Avocatul Alexandru Chiuciu a mai spus Sorin Oprescu este un om echilibrat care se află într-o perioadă dificilă a vieții, și care are anumite probleme de sănătate pe care nu le va invoca însă.

”Foarte multe persoane au apreciat că Sorin Oprescu este la pământ. Da, trece prin anumite momente grele, dar este un om care una peste alta a ținut foarte mult la oamenii acestui municipiu. Este o persoana cu foarte multă credibilitate și care a făcut foarte multe pentru oraș. Cred că Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvânt. Este un moment dificil pe care îl putem depăși. Ceea ce ne interesează este să demonstrăm netemeinicia acuzațiilor. Nu este un om învins, este un om care trece printr-o perioadă dificilă. Toată lumea îl știe ca pe o persoană puternică”, a mai declarat avocatul.

Stiri pe aceeasi tema

Linia 41 de tramvai din Bucuresti va fi suspendata pe 29 si 30 august

Cristiana Petrariu Bota

Nelu Balasoiu, indragit interpret de muzica populara, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Femeie injunghiata pe Aeroportul din Sibiu de fostul sot. Fiica lor este medic rezident si i-a acordat primul ajutor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult