Avocatul Elenei Udrea: Decizia ICCJ va fi atacata prin toate mijloacele legale. Decizia de a se intoarce din Costa Rica este una personala

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 5, 2018 20:20

Avocatul Elenei Udrea: Decizia ICCJ va fi atacata prin toate mijloacele legale. Decizia de a se intoarce din Costa Rica este una personala

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat imediat după ce magistraţii ÎCCJ i-au condamnat clienta la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, că va ataca decizia prin toate mijloacele legale, deoarece soluţia este una nejustificată.

„Vom ataca decizia, utilizând toate mijloacele pe care ni le permite legea. Nu am vorbit încă cu doamna Udrea, pentru că abia apărut decizia. Este o decizie nejustificată şi nedreaptă, pentru că este întemeiată pe o situaţie de fapt nereală şi vom demonstra acest lucru, asta pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că au fost administrate probe nelegal, pentru că nu i s-a acordat dreptul la apărare. Ştiţi că i s-a respins inclusiv dreptul de a da declaraţie prin mijloace de comunicare la distanţă. Sunt foarte multe aspecte care sunt în favoarea susţinerii unei cereri de contestaţie în anulare, de revizuire”, a declarat avocatul Veronel Rădulescu pentru agentia Mediafax.

Iti recomandam si: Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul „Gala Bute”

Apărătorul fostului ministru a mai precizat că nu ştie dacă Elena Udrea se va întoarce sau nu din Costa Rica, deoarece aceasta este o decizie personală.

Magistraţii instanţei supreme au condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea, la 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. Decizia este definitivă.

Judecătorii au decis să menţină pedeapsa primită de Elena Udrea în primă instanţă. Elena Udrea a anunţat, pe 17 februarie, că se află în Costa Rica, iar în aprilie fostul ministru transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.