Viata bate filmul

AZALEEA NECULA, IN FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Ea merge in finala, dupa editia din 15 mai

AZALEEA NECULA ESTE IN FINALA IUMOR 2016! Azaleea Necula este concurenta care merge in finala iUmor! Azaleea a adus pe scena iUmor, in editia de duminica 15 mai, un moment extraordinar de umor, care i-a cucerit pe membrii juriului, dar si pe telespectatori, care au ales ca ea merita sa ajunga in marea finala iUmor. Vezi VIDEO mai jos.

Azaleea Necula este o actrita atat de buna, incat a primit 3 like-uri din partea juratilor iUmor, Delia, Bendeac si Cheloo. Si telespectatorii au fost cuceriti. In urma voturilor, au trimis-o in marea finala iUmor. Este al 7-lea finalist.

Azaleea Necula a venit la „iUmor” și a făcut show de excepție! Cu o valiza mare și mult umor, tânăra s-a ținut numai de glume și a amuzat nu numai juriul, ci și publicul!

„Sunt în drum spre Hollywood”, și-a spus „îndrăgostita” povestea ratată de iubire. Dialogul cu juriul a fost chiaar savuros, încât și Cheloo a început să râdă.

Așa că a primit trei de „Like” și a mers mai departe! Apoi, telespectatorii au ales-o finalista iUmor, asadar o vom revedea in marea finala a showului umoristic.

IUMOR, 15 MAI 2016. Bendeac, Cheloo, Delia si cele mai bune momente din ultima editie iUmor

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE, 28 MARTIE 2016. Peripetii si surprize in noua editie. Sefii gusta retete incredibile!

Bogdan

Nicoleta Iancu a primit o stea la ROMANII AU TALENT: Daca la 8 ani canta asa, ne omoara in 2 ani!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 SEPTEMBRIE 2015. Marius: Am un coleg trisor si unul cu gura sparta!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult