Stiri locale

BACALAUREAT 2016 BOTOSANI. Cum a fost simularea pentru examenul de BAC 2016 la Limba Romana

BACALAUREAT 2016 BOTOSANI. Emotii pentru elevii de liceu. Luni s-a dat startul repetitiei pentru examenul de BACALAUREAT 2016 din vara. Elevii de clasa a 11-a si a 12-a au inceput simularea din cadrul examenului de BACALAUREAT cu proba la Limba si Literatura Romana, iar la nivelul judetului Botosani, prezenta la prima proba a fost de 95%.

Simularea pentru Bacalaureat 201 este de fapt o repetiţie generală pentru examenul ce îi aşteaptă pe elevi în vară, asadar testele trebuie tratate cu maxima seriozitate. Luni, a fost proba la limba română, iar testarea s-a derulat fără probleme. Dacă elevi clasei a XI-a mai au la dispoziție peste un an să pregătească examenul, elevii din clasa a XII-a vor susține examenul de BACALAUREAT în mai puțin de patru luni.

AFLA AICI ULTIMELE NOUTATI DESPRE EXAMENUL DE BACALAUREAT 2016

BACALAUREAT 2016, SIMULARE BAC 2016. Subiectele si baremul de corectare la Limba Romana

BACALAUREAT 2016 – ISJ Botosani: Prezenta de 95% la proba de Limba si literatura Romana

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani (IȘJ), la clasa a XI-a, dintr-un număr de 3.217 elevi înscrişi, au participat la simulare 3.078 elevi. Procentul de participare a fost, astfel, de 95%.

De asemenea, la clasa a XII-a, dintr-un număr de 2.920 de elevi înscrişi, au participat la simulare 2.788 elevi. Procentul de participare la prima proba a simularii examenului de Bacalaureat a fost de 95%.

Calendar simulare bacalaureat 2016
– 7 martie 2016 Simulare probă scrisă – Limba şi literatura română
– 8 martie 2016 Simulare probă scrisă – Limba şi literatura maternă
– 9 martie 2016 Simulare probă scrisă – Proba obligatorie a profilului
– 10 martie 2016 Simulare probă scrisă – Proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)
– 18 martie 2016 – Afişarea rezultatelor.

Stiri pe aceeasi tema

Locuitorii din Deveselu s-au dus la mormantul primarului mort care a castigat alegerile: Sa stiti ca o sa fiti mandru de noi

Cristiana Petrariu Bota

Centrul de Transfuzii Sanguine Constanta face apel la populatie sa doneze sange: Va rugam insistent sa donati sange, indiferent de grupa sanguina!

Cristiana Petrariu Bota

Accident pe Centura Capitalei, un microbuz a fost lovit de un camion. Un mort si trei raniti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult