Examene

BACALAUREAT 2016. Meditatii gratuite, solutia de avarie dupa rezultatele la simulare Bacalaureat

BACALAUREAT 2016. In asteptarea rezultatelor la simularea examenului de Bacalaureat 2016, elevii de clasa a 12-a se gandesc deja la o solutie de avarie, care sa-i ajute sa se pregateasca suplimentar pentru testul maturitatii. Varianta de meditatii platite platita este deja uzuala in randul elevilor, dar mai nou a aparut si solutia de meditatii gratuite. Este un fel de solutie de avarie. Pana vineri, cand vor fi afisate rezultatele la simularea examenului de BACALAUREAT 2016, sa facem o scurta recapitulare. In 2015, rezultatele la BACALAUREAT (prima sesiune) au aratat ca 66% dintre elevi au promovat examenul.

BACALAUREAT 2016: Astfel, potrivit rezultatelor la Bacalaureat anuntate de Ministerul Educatiei, pentru prima data in ultimii 5 ani, procentul de promovabilitate la Bac 2015 a fost ceva mai mare, astfel ca 66,41% dintre candidati au reusit sa ia nota de trecere, cu 7 procente peste cifrele din 2014.

Speriati de lipsa unei perspective si treziti la realitatea dura, dupa ce mii de tineri nu au luat examenul de BACALAUREAT in anii trecuti, elevii de clasa a 12-a se inghesuie la meditatii gratuite. Poate asa vor reusi sa obtina rezultate mai bune la examenul de BACALAUREAT 2016.

REZULTATE SIMULARI BACALAUREAT 2016. Pe 18 martie se anunta rezultatele

BACALAUREAT 2016 – MEDITATII GRATUITE PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Elevii se inghesuie la meditatii, speriati de examenul de Bacalaureat 2016 care se apropie cu pasi repezi. Asa au aparut meditatiile gratuite, ca un act de voluntariat din partea profesorilor. Numai ca aproape toate locurile de meditati pentru examenul de BACALAUREAT 2016 s-au ocupat, doritorii fiind trecuti pe liste de asteptare. Clasele sunt neincapatoare, iar numarul locurilor este limitat.

Un exemplu vine din Maramures, unde patru profesori de istorie dau meditatii gratuite liceenilor, transmit Stirile Pro TV. Profesorii ii vor ajuta elevi pana la inceputul lunii iunie sa-si fixeze notiunile care le dau batai de cap.

Iti recomandam: BACALAUREAT 2016. Cum a fost primul examen de BACALAUREAT. Primele rezultate la Bacalaureat, o izbavire!

Speriati de subiectele de la simularea examenului maturitatii, tot mai multi elevi de clasa a 12-a se inghesuie la meditatii pentru examenul de BACALAUREAT 2016.

Profesor: „Asa cum ati vazut si pe Facebook o sa avem in perioada urmatoare, pana in 1 iunie, saptamanal aceste meditatii gratuite, iar la final o sa rezolvam si subiecte pentru Bacalaureat pentru a vedea unde mai aveti de imbunatatit.”

In urmatoarele doua luni, profesorii de istorie din Maramures se vor intalni cu cei peste 50 de liceeni care s-au inscris pana acum la meditatii.

Niculina Pasca, profesor istorie: „Dat fiind faptul ca in ultima perioada tot mai dezastroase sunt rezultatele acestui examen, am zis ca e o necesitate sa ne implicam noi profesorii si sa le oferim o sansa elevilor.”

SIMULARE BAC 2016. EDU.RO SUBIECTE – BAREM MATEMATICA BACALAUREAT 2016

REZOLVAREA SUBIECTELOR LA BACALAUREAT 2016, GREA FARA MEDITATII. Ce spun elevii

BAC 2016, SIMULARI. Subiectele si baremul de corectare la Limba Romana

Cu nodul in gat, tinerii sunt ingroziti de ce ii asteapta si spun ca meditatiile sunt un ajutor pentru ei, mai ales ca sunt si gratuite.

Elev: „Simt ca nu sunt pegatit in totalitate. Nu prea m-am intalnit cu subiecte de genul acesta la scoala.”
Elev: „Studiul independent nu e suficient pentru un elev si, mai ales daca avem un profesor care sa ne poata indruma de la cap la coada, e foarte bine pentru noi si ne poate ajuta sa ne fixam mai bine ideile.”

Liceeni mai au mai bine de 3 luni pana la prima proba scrisa la Bacalaureat, timp pentru a pune la punct materia.

La examenul de BACALAUREAT de anul trecut, pentru prima data in ultimii 5 ani, procentul de promovabilitate la Bac a fost ceva mai mare. 66,41% dintre candidati au reusit sa ia nota de trecere, cu 7 procente peste cifrele din 2014.

Stiri pe aceeasi tema

Universitatea din Bucuresti se alatura UBB Cluj si cere demiterea ministrului Educatiei: Actiunile sale au afectat grav sistemul de invatamant superior

Ioana Badulescu

Modificari in admiterea la liceu. Media claselor V-VIII ar putea fi inlocuita de media tezelor la Romana, Matematica si Istorie sau Geografie

Ioana Badulescu

ADMITERE FACULTATE 2016 – Tinerii nu mai dau la facultatile preferate de parinti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult