2.2 C
România
26 noiembrie 2022
EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017
Viata bate filmul

BACALAUREAT 2017. SUBIECTE BAC LA PROBA ORALA LA LIMBA ROMANA DIN 6 IUNIE

BACALAUREAT 2017. Marti incepe examenul de maturitate pentru absolvenţii clasei a XII-a. Examenul de BACALAUREAT este cel mai greu şi mai important test din viaţa a mii de adolescenți. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe marti, 6 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Testarea se va desfasura pe durata a doua zile. 

BACALAUREAT 2017. Față de anul trecut, elevii care vor dori să conteste notele, vor semna o cerere care prevede că nota iniţială poate fi mărită, dar și scăzută, iar pragul de 0,5 puncte pentru modificarea notei a fost eliminat. Sălile, înțesate cu camere video. Vor fi monitorizate cu camere de supraveghere video şi audio sălile în care se desfăşoară examenul, dar şi cele în care se descarcă şi se multiplică subiectele, precum şi cele în care se preiau, se evaluează şi se depozitează lucrările scrise.

BACALAUREAT 2017. In 8 si 9 iunie va avea loc proba orala la limba materna, iar in 9 iunie si 12-13 iunie, candidatii vor sustine proba de competente digitale. Probele orale se incheie cu evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, programata intre 14 si 16 iunie.

Subiectele pentru probele orale de limba romana si limba materna cuprind texte literare si nonliterare, functionale si nonfunctionale, cu un grad de complexitate care sa permita tratarea lor integrala in maximum 10-15 minute.

BACALAUREAT 2017. Rezultatul obtinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, respectiv in limba materna nu se exprima prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenta – experimentat, avansat si mediu.

BACALAUREAT 2017. Este interzis să se introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe etc. Elevii nu pot avea asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încăl- ţăminte, în penare sau în băncile în care sunt aşezaţi, manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, noti- ţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidati etc. Nu sunt permise telefoanele mobile, căştile audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet.

BACALAUREAT 2017. Ce riscă cei care încalcă regulile Fapta de a nu respecta normele este considerată tentativă de fraudă, iar elevii respectivi nu mai pot participa la probele următoare, fiind declaraţi „eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Și nu mai au dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

Calendar Bacalaureat 2017

● 6 – 7 iunie – Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A

● 8 – 9 iunie – Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B
9, 12, 13 iunie – Evaluarea competenţelor digitale – proba D

● 14 – 16 iunie – Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C

● 26 iunie – Limba şi literatura română – proba Ea) – scris; ● 27 iunie – Limba şi literatura maternă – proba Eb) – probă scrisă

● 28 iunie – Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – probă scrisă

● 30 iunie – Proba la alegere a profilului şi specializării – proba Ed) – probă scrisă

● 5 iulie – Afişarea rezultatelor (până la ora 16.00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16.00 – 20.00)

● 6 – 9 iulie – Rezolvarea contestaţiilor

● 10 iulie – Afişarea rezultatelor finale.

Related posts

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 30 DECEMBRIE 2015. Sentimentele lui Seyit, reprezentate de dragostea pentru Sura si ura indreptata impotriva lui Petru

Delia Ion

DILA EPISODUL 25 REZUMAT, 4 IUNIE 2015. Dila este deranjata de aparitia lui Arzu in viatalui Riza

Lucy Ionesco

DILA EPISODUL 30, 11 IUNIE 2015. Azer o rapeste pe Fatma si creeaza neliniste in familia Selamoglu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult