BACALAUREAT 2018. Subiecte si rezultate la probele orale de Limba romana, competente digitale si competente lingvistice. UPDATE
Examene

BACALAUREAT 2018. Candidatii incep probele scrise luni, 25 iunie. Primele rezultate la Bac 2018 vor fi afisate pe 4 iulie

BACALAUREAT 2018. Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, încep luni, 25 iunie, cu testul de Limba şi literatura română – proba E)a). Primele rezultate la Bac 2018 vor fi afisate pe 4 iulie la centrele de invatamant unde s-a sustinut examenul si pe site-ul Ministerului Educatiei bacalaureat.edu.ro.

BACALAUREAT 2018. Marţi, 26 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă – E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană. Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune de Bacalaureat, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), este programată joi, 28 iunie.

BACALAUREAT 2018. Potrivit Ministerului Educației, pentru susţinerea probelor scrise la Bacalaureat 2018, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).

Afla mai multe detalii despre examenul de Bacalaureat 2018

BACALAUREAT 2018. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

BACALAUREAT 2018. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Stiri pe aceeasi tema

UMF Iasi, actiune de prezentare a ofertei educationale pentru anul universitar 2017-2018

Cristiana Petrariu Bota

S-a inscris la facultate la varsta de doar 10 ani, iar astazi este cea mai tanara studenta admisa vreodata la programul de masterat Harvard

Ioana Badulescu

Universitatea de Vest din Timisoara a devenit membra a prestigioasei retele internationale a Catedrelor Senghor

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult