Politica

Baconschi a fost dat afara din Ministerul Afacerilor Externe

Teodor Baconschi a fost dat afara din Ministerul Afacerilor Externe (MAE), dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care a criticat alegerea unui musulman practicant in functia de primar al Londrei. Fostul ministru si-a pierdut postul in care avea rang de ambasador in urma acestei actiuni.

Ministerul Afacerilor Externe s-a delimitat de afirmatiile lui Baconschi, printr-un comunicat trimis Grupului de Investigatii Politice.

Teodor Baconschi a criticat pe pagina sa de Facebook alegerea unui „musulman practicant” in functia de primar al Londrei, el afirmand ca decizia londonezilor se explica prin lipsa de civilizatie si de identitate si este un prim pas catre instaurarea unei dictaturi „cu ajutorul islamic”.

„Dupa ce stanga britanica si-a ales ca lider o sandrama sindicalista cu vederi practic comuniste, acum castiga primaria Londrei cu al sau candidat (Sadiq Khan), un musulman practicant. Daca te mira aceasta criza de cadre, de identitate si de contur civilizational, risti sa ti se spuna ca nu esti „open minded”. Merge si un Brexit ? E trendy, e anti-sistem…”, a scris Baconschi pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Daniel Gheorghe, despre valul de critici la nominalizarea jurnalistei Oana Stanciulescu in CA al TVR

Cristiana Petrariu Bota

Petre Roman da Parlamentul in judecata

Cristiana Petrariu Bota

Basescu despre Dragnea: Un neispravit din Teleorman a facut praf si pulbere 60 de ani de diplomatie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult