Badalau despre declansarea suspendarii presedintelui: PSD nu isi doreste escaladarea acestui conflict

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 27, 2018 20:49

Badalau despre declansarea suspendarii presedintelui: PSD nu isi doreste escaladarea acestui conflict

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a declarat că PSD nu va declanșa procedura de suspendare a președintelui pentru că nu-și dorește escaladarea conflictului. In opinia lui Bădălău, suspendarea ar accentua instabilitatea creată deja de președinte, iar acest lucru ar fi în dezavantajul cetățenilor și împotriva interesului României.

”PSD nu va susține declanșarea procedurii de suspendare a președintelui, pentru că PSD nu își dorește escaladarea acestui conflict declanșat de președintele Iohannis. PSD va încerca să continue buna guvernare și îl va informa pe președinte în toate chestiunile ce sunt sub incidența raporturilor dintre președinte și Guvern”, a scris Bădălău, pe Facebook.

El mai sustine că social-democrații nu vor să răspundă la provocarea lansată de Iohannis prin solicitarea de demisie a premierului, iar suspendarea ar aduce instabilitate.

”Nu vom răspunde la o provocare care îi afectează pe români, cu altă provocare care să-i afecteze pe români. Suspendarea ar accentua instabilitatea creată deja de președinte, iar acest lucru ar fi în dezavantajul cetățenilor români și împotriva interesului României”, a conchis senatorul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.