BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EP. 95 REZUMAT, 8 IULIE 2016. BAHAR paraseste definitiv conacul Atahan

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. In cartier lucrurile se precipita. Detentia lui Ganimet dar si dispozitia lui Hanife de a dezvalui marele secret al matusii sale o pun pe jar pe Sultan, secondata indeaproape de Efsun. Cele doua pun presiune pe Hanife care este pe punctul de a le marturisi cine este adevarata fiica a lui Sultan.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Ganimet se simte in pericol stiind ca in orice moment Zeynep ar putea sa afle adevarul complet despre trecutul ei. Pentru a nu risca sa fie renegata de Zeynep, Ganimet este in stare sa se lupte cu toate fortele ei pentru a-si tine fata aproape.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Cemre, noua femeie intrata in viata lui Mehmet Emir, ii provoaca suficient de multe momente neplacute lui Bahar inca aceasta cedeaza nervos si alege calea de a renunta la viata inbelsugata dusa la conac, in postura demembra a familiei Atahan.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Mehmet o acuza pe Cemre ca a facut-o pe Bahar sa-l paraseasca. Lui Kenan ii convine de minune aceasta situatie tensionata caci va continua sa incerce sa o manipuleze pe Cemre pentru ca aceasta sa actioneze conform intereselor lui.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Hulya este insa surprinsa sa o vada pe Cemre afectandu-l pe Mehmet prin actiunile sale. Se decide sa ia atitudine fata de tanara care parea venita la conac pentru a-i strica echilibrul sufletesc al fratelui ei.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Descumpanita, Bahar va cauta linistea in bratele lui Ates insa, si de aceasta data, Arzu isi face simtita prezenta, deloc dispusa sa-l piarda definitiv pe Ates. Arzu pare a nu-si fi spus inca ultimul cuvant si pare decisa mai mult ca oricand sa se razbune.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EP. 11 REZUMAT, 8 FEBRUARIE 2017. Kosem ramane insarcinata si reuseste s-o trimita in exil pe Safiye

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2017. Ali a explicat care sunt motivele despartirii de Edith

Bogdan

PROGRAM BET ARENA CAFE DE CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. PROGRAM PARIURI 24, 25 , 26, 31 DECEMBRIE 2015 SI 1, 2 IANUARIE 2016

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult