5.9 C
România
10 decembrie 2022
BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EP. 95 REZUMAT, 8 IULIE 2016. BAHAR paraseste definitiv conacul Atahan

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. In cartier lucrurile se precipita. Detentia lui Ganimet dar si dispozitia lui Hanife de a dezvalui marele secret al matusii sale o pun pe jar pe Sultan, secondata indeaproape de Efsun. Cele doua pun presiune pe Hanife care este pe punctul de a le marturisi cine este adevarata fiica a lui Sultan.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Ganimet se simte in pericol stiind ca in orice moment Zeynep ar putea sa afle adevarul complet despre trecutul ei. Pentru a nu risca sa fie renegata de Zeynep, Ganimet este in stare sa se lupte cu toate fortele ei pentru a-si tine fata aproape.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Cemre, noua femeie intrata in viata lui Mehmet Emir, ii provoaca suficient de multe momente neplacute lui Bahar inca aceasta cedeaza nervos si alege calea de a renunta la viata inbelsugata dusa la conac, in postura demembra a familiei Atahan.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Mehmet o acuza pe Cemre ca a facut-o pe Bahar sa-l paraseasca. Lui Kenan ii convine de minune aceasta situatie tensionata caci va continua sa incerce sa o manipuleze pe Cemre pentru ca aceasta sa actioneze conform intereselor lui.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Hulya este insa surprinsa sa o vada pe Cemre afectandu-l pe Mehmet prin actiunile sale. Se decide sa ia atitudine fata de tanara care parea venita la conac pentru a-i strica echilibrul sufletesc al fratelui ei.

BAHAR VIATA FURATA 8 IULIE 2016. Descumpanita, Bahar va cauta linistea in bratele lui Ates insa, si de aceasta data, Arzu isi face simtita prezenta, deloc dispusa sa-l piarda definitiv pe Ates. Arzu pare a nu-si fi spus inca ultimul cuvant si pare decisa mai mult ca oricand sa se razbune.

Related posts

GALA BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Concurenta eliminata saptamana aceasta. FOTO

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 OCTOMBRIE 2015. ADRIANA, mai aproape ca oricand sa formeze un cuplu

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 59 REZUMAT, 15 APRILIE 2016. Sakine afla secretul care a schimbat destinele lui Bahar si Efsun

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult