BAHAR O VIATA FURATA
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 1 REZUMAT, 4 IANUARIE 2016. Bahar este infiata de Ylyas, un servitor modest al lui Yusuf, tatal fetei

BAHAR VIATA FURATA 4 IANUARIE 2016. Serialul debuteaza cu prezentarea povesti de iubire dintre Hasret, o tanara frumoasa provenita dintr-o famile traditionala, si Mehmet Emir. Fericirea cuplului este umbrita de permanenta opozitie a lui Yusuf, tatal lui Hasret.

BAHAR VIATA FURATA 4 IANUARIE 2016. Yusuf nu este de acord ca fiica lui sa se marite cu Mehmet Emir chiar daca intre timp afla ca Hasret ramasese insarcinata. Yusuf decide sa ia o decizie capitala si ii spune lui Mehmet Emir ca fata lui a murit pentru ca acesta sa renunte definitiv la ea.

BAHAR VIATA FURATA 4 IANUARIE 2016. Lunile trec si lui Hasret ii vine sorocul. Tanara naste o fetita careia ii da numele de Bahar insa aceasta este luata de Yusuf si este data lui Ylyas, unul dintre servitori, pentru adoptie.

BAHAR VIATA FURATA 4 IANUARIE 2016. Ilyas si sotia lui decid sa o creasca pe Bahar impreuna cu fiica lor Nuran ca doua surori bune, cei doi parinti nefacand nicio diferenta intre cele doua fetite.

Actiunea filmului sare 20 de ani, in momentul in care Bahar si Nuran ajunsesera doua tinere atragatoare insa foarte incercate de neajunsurile vietii.

Yusuf, bunicul lui Bahar, pare coplesit de remuscari si se gandeste tot mai insistent sa-i spuna lui Mehmet Emir ca Bahar este fata lui.

Bahar traise pana in acest moment in mahala ducand o viata plina de grijle existentiale. In realitate, ea ar fi trebuit insa sa fie mostenitoarea unei averi imense, o viata total diferita de ceea ce ea traise timp de 20 de ani.

Soarta se decide insa sa o puna in continuare la grele incercari astfel incat Bahar nu se poate bucura de la inceput de noua schimbare de situatie.

Stiri pe aceeasi tema

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: TWINS, nepoatele parintelui Galeriu, pe scena X FACTOR. LIVE A1

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 6 REZUMAT, 17 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 3 de luni 12 OCTOMBRIE 2015. Hazal i cunoaste pe Cihan si Dilara si vrea sa ajunga cat mai repede in familia lor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult