BAHAR VIATA FURATA 22 IULIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 REZUMAT, 22 IULIE 2016. Marele secret al lui Arda si Efsun este aflat de cei din cartier

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. Trecutul tumultos al lui Arda dar si santajul la care acesta fusese supus de Efsun si Sultan revin in actualitate atunci cand Cevriye afla marele secret al carui rezultat fusese casatoria lui Arda cu Efsun, care pe atunci ii era un mare dusman.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. Cevriye foloseste perfect aflarea acestui secret si raspandeste informatia in cartier la momentul potrivit. Toti afla de ce este in stare Sultan si, ca urmare, mama naturala a lui Zeynep incepe sa fie stigmatizata. Acuzele vin din toate partile la adresa lui Sultan si aflarea adevarului va aduce multe schimbari.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. Kenan se simte in pericol dupa ce fusese amenintat de Cemre ca-l va demasca. Kenan il rapeste pe fiul lui Cemre insa acest eveniment nu o poate impiedica pe aceasta sa merga la Mehmet pentru a-i marturisi adevarul.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. Zeynep se trezeste in mijlocul scandalului produs de noile informatii referitiare la crima lui Arda. Mai indragostiti ca niciodata, Arda si Efsun trec printr-o perioada foarte grea care pune la mare incercare mariajul lor.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. In pericol este si relatia dintre Hulya si Kenan. In acest timp, Muge alege sa paraseasca conacul familiei Atahan si il cauta pe Cemre care acum locuia intr-o vila inchiriata. Surprinzator, cei doi ajung sa-si faca juraminte matrimoniale si chiar mama lui Cemal este de acord cu acest pas.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. Efsun nu are scapare si ajunge sa fie din nou arestata. Arda vrea sa schimbe situatia insa toate incercariule lui de a o scapa pe Efsun sunt zadarnice.

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 DIN 22 IULIE 2016. MehmetEmir si Ates se aliaza impotriva lui Kenan si pun la punct planul prin care acesta ar fi fost scos definitiv din viata lor. Bahar, proaspata sotie a lui Ates, incepe sa-si faca griji in legatura cu faptul ca Ates intarzie sa ajunga acasa fara a sti ca deznodamantul nu va fi unul fericit.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EP 37 REZUMAT DE MIERCURI 5 OCTOMBRIE 2016. Haluk si Gunes se opun casniciei dintre Ali si Selin

Delia Ion

MPFM 24 SEPTEMBRIE 2015. Fanii show-ului MIREASA PENTRU FIUL MEU pusi pe picior gresit de ipostazele romantice dintre Marian si Cristiana

Delia Ion

MATRIMONIALE. Claudia, gospodina in devenire aflata in cautarea barbatului educat si rafinat!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult