BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 17 REZUMAT, 26 IANUARIE 2016. Mehmet Emir duce o adevarat lupta intre dorinta de a se face dreptate si dragostea fata de mama lui

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. Bahar isi da seama ca Ates este capabil de orice fapta pentru a razbuna moartea parintilor sai, care nu-i dadea pace de atatia ani. Il vede pe Hasan la pamant si crede ca temerile i se vor implini mai repede decat ar fi crezut insa pentru moment pare a fi departe de adevar.

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. Edibe, mama lui Mehmet Emir, este dusa la spital dupa ce Nuran o gasise fara simtiri in leaganul amplasat pe terenul conacului. Cadrele medicale fac tot posibilul pentru ca viata lui Edibe sa fie salvata, desi sansele ei de supravietuire pareau minime.

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. Mehmet Emir este in continuare pus in ipostaza de a duce o lupta cu propria-i constiinta. Ar vrea sa anunte indata faradelegile comise din ordinul mamei sale insa dragostea filiala ii este in acest moment cel maia prig adversar.

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. De mult mai putina sensibilitate pare a da dovada Efsun care nu concepe ca lupta pentru dragostea lui Ates fusese casticata definitiv de Ates. Efsun este pregatita sa se foloseasca de informatiile aflate despre crimele savarsite in numele familiei Atahan pentru a-l cuceri pe Ates.

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. In schimb Ates face greseala dupa greseala. Este cuprins de tensiune negativa stiind ca Bahar incepuse sa se indoiasca de verticalitatea lui. Bahar ar fi vrut ca el sa lase organele statului sa se ocupe cu pedepsirea criminalilor parintilor sai lucru care nu coincidea cu intentiile lui Ates.

BAHAR VIATA FURATA 26 IANUARIE 2016. Este si motivul din cauza caruia Ates cade in pacatul de a face cateva greseli care lasa urmari in parcursul vietii sale ulterioare. Din acest moment, relatiile se schimba fundamental in interiorul trio-ului Bahar-Ates-Efsun.

Related posts

PUTEREA DESTINULUI. EPISODUL 62 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Ummu locuieste temporar la casa lui Boran

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015. Cristiana a defilat prin casa cu „burtica” de gravida la vedere

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 73 REZUMAT, 16 APRILIE 2015. Boran incepe sa-si aminteasca momente din seara in care a fost impuscat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult