2.1 C
România
21 octombrie 2021
BAHAR VIATA FURATA
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 2 REZUMAT, 5 IANUARIE 2016. Mehmet Emir crede ca Efsun este fiica lui fara a stii ca Bahar era fata nascuta de Hasret

BAHAR VIATA FURATA 5 IANUARIE 2016. Lui Mehmet Emir i se spune ca Efsun este fata de care fusese despartit timp de doua decenii. Primul lui gand este acela de a revendica paternitatea tinerei devenita acum o domnisoara foarte frumoasa.

BAHAR VIATA FURATA 5 IANUARIE 2016. Prima reactie a lui Efsun este insa aceea de respingere a lui Mehmet Emir pe care nu-l vede mai mult decat un strain fata de care nu are niciun fel de sentiment. Refuza propunerea tatalui ei natural de a-i fi alaturi lucru care il supara pe Nuran.

BAHAR VIATA FURATA 5 IANUARIE 2016. Efsun reevalueaza situatia si intelege ca situatia delicata prin care trece reprezinta in definitiv o buna oportunitate de a trai mai bine si se gandeste ca totusi sa-l accepte pe Mehmet Emir drept tata insa doar in schimbul unor foloase materiale considerabile.

BAHAR VIATA FURATA 5 IANUARIE 2016. In cartier incep sa apara zvonuri referitoare la adevaratul tata al lui Efsun. Toti afla ca Mehmet Emir este un barbat foarte bogat si incep sa o vada pe Efsun cu alti ochi. Chiar si Alp, iubitul lui Bahar, crede ca poate profita din aceasta situatie si o va parasi pe Bahar pentru a-i face curte lui Efsun.

Lucrurile nu par insa a se rezolva pe atat de repede pe cat si-ar fi dorit Efsun. Hulya decide ca este obligatoriu sa se faca un test ADN care sa demonstreze ca Efsun este fiica de sange a lui Mehmet Emir.

Pe de alta parte, Bahar nestiind adevarul despre primele sale zile de viata pare a avea sentimente pentru Ates si, in scurt timp, se dovedeste ca nici acestuia Bahar nu ii era indiferenta.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 17 IANUARIE 2017. Perioada dominata de meciurile din Cupa Africii

Bogdan

REZULTATE EVALUARE NATIONALA FEBRUARIE 2016. NOTE SIMULARI EVALUARE 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult