BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 26 REZUMAT, 8 FEBRUARIE 2016. Efsun isi face un titlu de glorie din a-i desparti definitiv pe Bahar si Ates

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Ates este departe de a renunta la incercarea de a o face pe Bahar sa inteleaga ca locul ei este alaturi de el si ca episodul in care fusese implicata si Efsun fusese doar un accident nefericit.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Bahar nutreste aceleasi sentimente fata de Ates insa ezita sa reinceapa o relatie cu acesta tocmai de frica sa nu mai sufere inca odata din punct de vedere sentimental. In fapt, niciun apropiat de-ai ei nu este de acord ca ea si Ates sa se impace insa Bahar le demonstreaza tuturor ca este in stare de price sacrificiu pentru a fi fericita alaturi de barbatul pe care il iubeste.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Reaparitia lui Necati in peisaj o bulverseaza din nou pe Sakine care se straduia sa depaseasca socul creat de impresia avuta ca a curmat viata unui om, chiar si fara a fi avut aceasta intentie. Nuran si Sakine sunt insa foarte departe de a-si gasi linistea pierduta inca de pe vremea in care Yusuf fusese ucis accidental.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Nici la conac nu domneste fericirea si intelegerea in interiorul familiei. Fulya se simte din ce in ce mai amenintata de prezenta lui Hasret la conac. Este sfatuita din umbra de mama ei impreuna cu care pregateste planul ideal pentru a-si pastra pozitia de sotie a sefului familiei.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Tensiunea isi va spune insa cuvantul asupra actiunilor Fulyei care, in loc sa reintre in gratiile lui Mehmet Emir, reuseste sa-si indeparteze si mai mult sotul si sa-l determine pe acesta sa petreaca si mai mult timp in compania lui Hasret.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Efsun nu vede cu ochi buni reapropierea dintre Bahar si Ates. Sub pretextul ca nu va renunta niciodata la dragostea pentru Ates, Efsun isi arata din nou intentiile cand pune la punct o noua capcana menita sa-i invrajbeasca din nou pe cei doi indragostiti.

BAHAR VIATA FURATA 8 FEBRUARIE 2016. Rezultatul este cel scontat in conditiile in care Efsun se pricepea foarte bine la a duce la bun sfarsit astfel de planuri malefice. Relatiile dintre Bahar, Ates si Efsun vor suferi din nou schimbari radicale, cu urme adanci in privinta viitorului lor.

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 50 REZUMAT, 20 DECEMBRIE 2016. Un eveniment cumplit schimba total viata familiei Yorukhan

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 39 REZUMAT, 2 MARTIE 2016. Dezvaluirile scrisorii lasate de Yusuf aduce mari schimbari in viata celor prezenti la logodna lui Bahar cu Ates

Delia Ion

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 8 REZUMAT DIN 23 IANUARIE 2020

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult