BAHAR VIATA FURATA
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 3 REZUMAT, 6 IANUARIE 2016. Testul ADN aduce raspunsul pe care il astepta Mehmet Emir

BAHAR VIATA FURATA 6 IANUARIE 2016. Desi fusese reticenta la inceput, Efsun incepe sa se adaptaze la noua sa viata in rolul de fiica a lui Mehmet Emir in conditiile in care traia visul tinerei iesite dintr-o familie modesta si care a unoscut pe neasteptate luxul si viata lipsita de griji.

BAHAR VIATA FURATA 6 IANUARIE 2016. Hulya se tine insa de promisiunea data sotiei lui Mehmet si forteaza initierea unui test ADN care sa confirme adevarata identitate a celei venite in familie ca fiica lui Mehmet Emir, pierduta timp de douazeci de ani.

BAHAR VIATA FURATA 6 IANUARIE 2016. Rezultatul testului ADN schimba total viata lui Bahar si a lui Efsun. Chiar daca stiau bine care este adevarul, Nuran si Ilyas se vad pusi intr-o situatie limita pe care incearca sa o fructifice in favoarea lor.

BAHAR VIATA FURATA 6 IANUARIE 2016. Efsun nici nu concepe sa renunte la noul ei statut. Mai mult decat atat, Nuran se si vede in postura de a se muta la conacul lui Mehmet Emir pentru a da uitarii saracia insa planul ei este dat peste cap chiar de bogatas.

Bogatasul nu accepta ca parintii lui Bahar si a lui Efsun sa se mute la el in conac insa pentru a nu-i alunga definitiv le ofera acestora posibilitatea de a locui intr-o dependinta aflata pe proprietatea sa.

Cum era de asteptat, familia lui Mehmet Emir nu vede cu ochi buni mutarea familiei lui Efsun pe proprietatea lor. Mehmet Emir respecta atitudinea familiei sale si refuza si el sa se vada cu parintii lui Efsun.

Cel care vrea sa profite de situatia tensionata creata de ultimele evenimente este Ates. Acesta planuieste sa se razbune pe Mehmet Emir prin intermediul fetei sale lucru care ii va aduce neplaceri lui Bahar.

Efsun nu vede cu ochi buni prezenta lui Bahar la conac si face tot felul de planuri pentru a o pune pe sora ei in dificultate. Cursul evenimentelor face insa ca sa inceapa si o adevarata cearta intre Efsun si mama ei Nuran, in moemntul in care adevarul a fost scos la lumina.

Related posts

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 68, 9 APRILIE 2015, REZUMAT. Boran este la spital in stare critica

Delia Ion

Elly si Cristian, mesaj catre Antena 1: Cred ca ar trebui sa mai schimbati placa!

Lucy Ionesco

Doinita Ionita in FINALA NEXT STAR din 28 mai 2015. VIDEO

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult