BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 31 REZUMAT, 15 FEBRUARIE 2016. Hasret se intreaba daca Efsun este adevarata ei fiica, ancheta politiei ia amploare

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Bahar si Ates trec prin cea mai buna perioada a relatiei lor. Cei doi iubiti par extrem de fericiti in conditiile in care Efsun, cel mai mare adversar al cuplului, nu poate sa le mai faca probleme.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Viata ii ofera insa lui Bahar ocazia de a se apropia de mama ei naturala, chiar si fara ca ea sa constientizeze acest lucru. Intre Bahar si Efsun se creaza o prapastie de netrecut astfel incat Bahar decide ca ar fi mai bine sa plece de acasa.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Pentru moment, evita sa se mute la Ates astfel incat propunerea lui Hasret de a locui alaturi de ea pare cea mai buna optiune. Este o perioada in care Hasret o cunoaste mai bine pe Bahar si observa mai bine numeroasele ei calitati.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Hasret nu poate insa sa nu observe cat de mult o uraste Efsun pe cea alaturi de care a trait timp de douazeci de ani dar si cat de distanta este cu ea cea careia credea ca i-a dat nastere. Astfel, Hasret incepe chiar sa se intrebe daca Efsun este cu adevarat fata ei.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Chiar daca isi vazuse implinit visul ca Efsun sa plece de la conac, Hulya nu uita ca a fost santajata si amenintata de nepoata ei. Planuieste la randul ei sa-i plateasca cu aceeasi moneda lui Efsun.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Disparitia lui Necati aduce cu sine o ancheta mai ampla a politiei. Seful departamentului de investigatii este pe punctul de a scoate la lumina cateva detalii pe care Nuran si le-ar fi dorit ingropate definitiv.

BAHAR VIATA FURATA 15 FEBRUARIE 2016. Problemele lui Efsun, Nuran, Ilyas si Sakine devin din ce in ce mai mari si ancheta nu pare a se termina cu simple advertismente si amenzi ci se pune chiar problema detentiei.

Articole asemănătoare

BENDEAC SHOW! ROBY ROBERTO SI MALONE LA IN PUII MEI DIN 20 APRILIE 2016

Bogdan

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. REZULTATE BAC ONLINE. HotWeek iti prezinta Rezultate la Bacalaureat 2016

Lucy Ionesco