BAHAR VIATA FURATA
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 4 REZUMAT, 7 IANUARIE 2016. Efsun isi joaca rolul de fata a lui Mehmet Emir in timp ce Bahar si Ates incep sa aiba reciproc sentimente

BAHAR VIATA FURATA 7 IANUARIE 2016. Disparitia prelungita a lui Yusuf, bunicul lui Bahar, incepe sa-i ingrijoreze familia. Cel care pare a lua atitudine este Osman, nepotul lui Yusuf. Osman incepe sa-si caute unchiul pe care nu-l mai vazuse de zile bune.

BAHAR VIATA FURATA 7 IANUARIE 2016. In timp ce il cauta pe Yusuf, Osman are surprinderea de a-i gasi pe Ilyas si Nuran locuind pe pamanturile lui Mehmet Emir, lucru care incepe sa-i dea de banuit ca i se ascund numeroase detalii.

BAHAR VIATA FURATA 7 IANUARIE 2016. La fel de surprinsa de aceasta intalnire este Nuran care isi da seama ca Osman il cauta pe barbatul ingropat in gradina casutei lor saracacioase. Este motivul care o determina sa-i dea informatii eronate lui Osman pentru a-l pune pe piste gresite.

BAHAR VIATA FURATA 7 IANUARIE 2016. Efsun isi joaca cartea fiicei fericite ca si-a regasit tatal dupa o pauza de douazeci de ani. Singura ei problema este aceea ca Bahar sa nu afle ca ea este adevarata fiica a lui Mehmet Emir si gandeste ca una dintre persoanele care ar fi putut divulga acest secret este chiar mama ei.

In scurt timp apar insa dificultati de adaptare a lui Efsun la viata total diferita fata de cea traita pana in momentul in care fusese gasita de Mehmet Emir. Crede ca statutul de tanara bogata aduce numai avantaje insa realitatea ii demonstreaza ca noua ei viata este mult mai complexa.

Bahar traieste in continuare fara a sti adevarul ascuns de parintii ei. Este vizitata din ce in ce mai des de Ates care in timp isi da seama ca Bahar nu este numai o fata foarte frumoasa ci si altruista si buna la suflet, spre deosebire de sora ei, Efsun.

Ates incepe sa se indragosteasca de Bahar, un sentiment pe care nu il mai traise niciodata. Ajunge insa in postura de a se imparte intre acest sentiment extrem de frumos si razbunarea pe care o planuise atat de mult timp.

Ilyas discuta cu Osman, care ii spune ca trebuie sa aiba rabdare, apoi ii spune ca acel barbat a parasit-o pe fata lui Mehmet Emir si ca acesta l-a omorat pe unchiul lui si ca este un criminal.

Mehmet Emir discuta cu Bahar, care ii povesteste despre bunicul ei si despre cum obisnuia acesta sa le alinte pe ea si pe Efsun. Mehmet ii spune sa nu i se mai adreseze cu “dumneavoastra” ci sa-i spuna unchiul Mehmet.

Intre timp Efsun ii face avansuri lui Ates, care o adusese cu masina la conac. Mehmet Emir ii multumeste lui Bahar, care pleaca si cand iese din casa ii vede pe Ates si Efsun sarutandu-se.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 OCTOMBRIE. Despartire la MPFM 6, Ana-Maria a izbucnit in lacrimi

Delia Ion

MATEI VASILESCU, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. A cantat divin la Tambal! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

GUVID SI JIMMY – ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016. Eu si iarna-s pe magar!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult