BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 57 REZUMAT, 13 APRILIE 2016. Efsun are nevoie urgenta de un transplant de rinichi

BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016. Abia iesita din spital, Efsun manifesta o stare accentuata de rau care devine evidenta in timpul picnicului organizat impreuna cu familia si cu prietenii. Efsun purs si simplu cade din picioare spre surprinderea celor din jur.

BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016. Situatia fetei nu pare una usoara in conditiile in care era inconstienta. Este chema ambulanta si dusa imediat la spital acolo unde, asa cum era de asteptat, doctorii dau ca verdict un blocaj renal cu diverse complicatii.

BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016. Efsun este supusa unor prime analize si pusa in perfuzii. Toate functiile vitale ii sunt monitorizate. La scurt timp, Efsun isi revine in simtiri. Simte ca locul ei nu este in spital si vrea sa fie externata imediat insa toti apropiatii ii spun ca starea ei de sanatate este insa fragila si este nevoie de o spitalizare de durata.

BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016. Ceva mai tarziu, cadrele medicale aproba externarea lui Efsun insa numai in conditiile in care ea urma sa aiba un tratament strict si fie ingrijita foarte bine.

BAHAR VIATA FURATA 13 APRILIE 2016. Lui Efsun i se ascunde insa care este adevarata gravitate a bolii. Medici stiu ca Efsun trebuie sa fie supusa cat mai curand unui transplant de rinichi insa, pentru moment, nu i se spune adevarul total tocmai pentru ca Efsun sa nu se strezeze suplimentar.

Efsun nu stie insa adevarul despre boala ei si vrea sa aiba o viata normala. Incepe sa-si reia activitatile obisnuite si chiar iese impreuna cu Ismail la un picnic. Pe de alta parte, apropiatii lui Efsun merg pe rand la spital pentru a dona sange.

Hulya incearca sa revina la conac dupa ce fusese alungata de Mehmet de acolo. Efsun are surpriza neplacuta de a gasi o foaie in care era descrisa pe indelete stadiul bolii ei. Intelege cat de grava este situatia si devine din ce in ce mai deprimata desi Sultan si Sakine fac tot posibilul sa o sustina moral.

Efsun are initiativa de a cauta printre lucrurile ramase de la mama ei si gaseste vechea rochie de mireasa a lui Nuran. Se imbraca cu ea si iese in gradina conacului pentru a fi vazuta de Sultan. Din pacate, i se face rau si cade la pamant secerata de boala pe care o ducea pe picioare.

Doctorii sunt foarte rezervati in privinta vindecarii lui Efsun si recomanda gasirea de urgenta a unui donator care sa-i ofere un rinchi lui Efsun.

Hulya are solutia care ar rezolva problemele lui Efsun insa, cum era de asteptat, vrea sa profite la maximum de aceasta oportunitate. Ii cere lui Mehmet sa-i transfere actiunile si posesiunile personale in schimbul ajutorului pe care ea il poate oferi.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. Avem cateva mari favorite la calificarea in urmatorul tur preliminar al Ligii Campionilor

Bogdan

MARA BRATU, NEXT STAR 25 FEBRUARIE 2016. VIDEO. SHOW TOTAL PE SCENA NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

KOSEM EPISODUL 49 REZUMAT, 27 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult