11.4 C
România
28 octombrie 2021
BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 58 REZUMAT, 14 APRILIE 2016. Mehmet cedeaza actiunile firmei catre Hulya insa sora lui incepe sa fie marcata de inchipuiri

BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016. Chiar daca initial se simte santajat de initiativa Hulyei de a o ajuta pe Efsun in schimbul actiunilor la holding, Mehmet Emir accepta aceasta varianta.

BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016. Surprinzator, Arda nu este de acor cu planul mamei sale si se decide sa actioneze in consecinta. La sediul firmei are loc insa o sedinta a consiliului de administratie in care se decide viitorul holdingului.

BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016. Desi exista comentarii impotriva, decizia lui Mehmet nu poate fi schimbata. Hulya este confirmata in postura de principal actionar al firmei, loc detinut pana in prezent chiar de fratele ei.

BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016. In paralel, la spital are loc operatia de transplant de rinichi pentru Efsun. Arda se decide sa pune piedici si ia legatura cu donatorul rinichiuluipe care il invata sa ceara mai multi bani pentru realizarea operatiei.

BAHAR VIATA FURATA 14 APRILIE 2016. Intelegerea dintre Mehmet Emir si Hulya prevede si ca Mehmet sa paraseasca vila si sa se mute in casa anexa a conacului.

Razbunarea Hulyei asupra lui Efsun atrage dusmania lui Sultan. Matusa lui Efsun reuseste sa patrunda in conac cu ajutorul unei servitoare, si apoi reuseste sa-si puna in aplicare ideea de a copia cateva fisiere confidentiale din calculatorul Hulyei.

Sora lui Mehmet, sosita intre timp la conac, este punctul de a o gasi pe Sultan in camera ei insa aceasta se face nevazuta la timp. Hulya nu se simte prea bine si ia cateva dintre vechile ei medicamente insa i se face si mai rau.

Sultan este multumita ca apus mana pe o inregistrare in care apare vocea lui Edibe, mama decedata a Hulyei si a lui Mehmet Emir.

Sultan profita de aceasta inregistrare si vine cu ea spre seara in fata usii Hulyei. Da drumul la inregistrare si Hulya aude vocea mamei sale spunand „Hulya, fata mea”. Hulya intra in transa si crede ca tocmai a auzit cum spiritul mamei sale o cheama la ea.

Vedeniile Hulyei continua si in zilele anterioare astfel incat, intr-una din seri, Muge si Arda ii recomanda sa doarma pe canapeaua de pe hol. Hulya continua insa sa aiba inchipuiri. Vede silueta mamei sale si o urmareste pana la etaj si apoi nu ezita sa iasa pe acoperisul vilei, iesind din casa pe unul dintre geamuri.

Stiri pe aceeasi tema

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 13 REZUMAT, 5 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 FEBRUARIE 2016. Adriana l-a cerut in casatorie pe Valentin, in fata unei tari intregi

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 4 de marti 13 OCTOMBRIE 2015. Cihan ii marturiseste lui Gulseren ca are sentimente pentru ea

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult