BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 61 REZUMAT, 21 APRILIE 2016. Mehmet Emir este acuzat oficial de moartea lui Yusuf

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Urmeaza un nou episod din indragitul serial turcesc BAHAR, VIATA FURATA. Conacul familiei Atahan este intesat de politie. Cum era de asteptat, ziaristii ajung si ei in fata domeniului lui Mehmet Emir si incearca sa speculeze la maximum acest subiect important, insa nu li se permite accesul in interiorul curtii.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Agentii de politie descopera in scurt timp cadavrul lui Yusuf, ingropat langa conac. Mehmet si Hulya sunt retinuti de politisti si condusi catre sectie. In Istanbul vestile circula repede si un astfel de subiect nu avea cum sa ramana secret prea mult timp. Toti cei din cartier afla despre retinerea marelui Mehmet Emir si a surorii sale.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Arda ajunge si el in fata sectiei de politie chiar in momentul in care mama lui era condusa inauntru de agenti. Hulya se uita la el insa, extrem de indurerata, nu reuseste sa-i spuna nimic.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Bahar afla de la Ates despre evenimentele petrecute la conacul familie Atahan. Intelege ca Mehmet sau Hulya ar putea fi acuzati de moartea lui Yusuf, ceea ce ea stia ca nu este adevarat. Se gandeste ca ar fi mai bine daca ar merge singura la politie si ar marturisi tot ceea ce stia.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Sultan intelege care ii sunt intentiile lui Bahar si decide sa procedeze in consecinta. Se ofera sa o insoteasca pe Bahar la politie insa o conduce intr-o magazie parasita unde reuseste sa o imobilizeze, sa o lege de un scaun si sa-i puna o banda adeziva la gura.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. La politie este insa Efsun care afla ca Mehmet sau Hulya vor fi acuzati in curand de crima. Intelege ca Mehmet este intr-o situatie limita si ca ea ar putea sa faciliteze eliberarea lui, cu o simpla marturie.

Efsun este cu gandul la sacrificiul facut de Mehmet, cel care ii cedase averea surorii sale doar pentru a o vedea pe Efsun sanatoasa. Efsun incepe sa se gandeasca la o posibilitate de a-i intoarce serviciul lui Mehmet Emir.

Nu peste mult timp, Efsun ajunge in magazia in care era tinuta Bahar cu forta. Se asigura ca in convorbirea telefonica pe care Bahar o poarta cu Ates, sora ei nu ii povesteste adevarul referitor la cele intamplate.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Ramase singure, Bahar ii cere lui Efsun sa o elibereze insa Efsun ii lipeste din nou banda adeziva la gura si apoi incepe sa planga intelegand ca nu o poate lasa sa se duca sa depuna marturie la politie.

Ismail continua insa ancheta in vederea uciderii batranului Yusuf. Cauta sa descopere persoana care ii lasase mesaj lui Mehmet pe robotul telefonului fix. Urmareste camerele video si observa ca Sakine fusese cea care intrare in cabina telefonica de la care se transmisese mesajul.

BAHAR VIATA FURATA 21 APRILIE 2016. Ismail devine banuitor si decide sa plece de la ideea ca oricine poate fi vinovat, inclusiv Efsun. Vrea sa afle cateva amanunte de la Bahar insa este intampinat de Sultan care il alunga de acolo, in scurt timp.

Bahar este salvata din magazie abia a doua zi, de un copil care o vazuse pe geam. Stie ca este ziua in care incep audierile si merge degraba la tribunal. Intra in sala de judecata chiar in momentul in care Efsun se pregatea sa ia cuvantul la declaratii.

Vezi aici si alte episoade din Bahar, Viata Furata

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Tudor nu vrea sa formeze un cuplu cu Florentina doar de dragul sustinatorilor

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 REZUMAT, 27 FEBRUARIE 2017

Delia Ion

FERMA VEDETELOR, 29 MARTIE 2016. Cine este fermierul sef al saptamanii

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult