BAHAR VIATA FURATA
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 63 REZUMAT, 27 APRILIE 2016. Ates afla marele secret ascuns mult timp de familia lui Efsun

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Bahar intra in sala in care incepuse judecata lui Mehmet Emir. Se aseaza in primele randuri si este martora a declaratiei date de Efsun. Aceasta se vede nevoita sa recunoasca vinovatia mamei sale Nuran, cea care il omorase accidental pe Yusuf.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Marturia lui Efsun este decisiva in decizia luata de judecator. Atat Mehmet Emir cat si Hulya sunt absolviti de orice vina si eliberati. Toti raman surprinsi de marturia lui Efsun si mai ales Hasret care ramane blocata in sala de judecata minute in sir.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Hulya ii reproseaza lui Efsun ca a ascuns adevarul atat de mult timp. Hasret apare si ea pe hol si, ajunsa in fata lui Efsun, ii trage o palma.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Toate intamplarile ajung sa devina un nou izvor de cearta in cei prezenti la tribunal, totul pe subiectul averii lui Yusuf. Hulya ajunge sa-i reproseze lui Arda faptele prin care politia ajunsese la concluzia ca ea si Mehmet erau vinovati de moartea batranului.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Cum o veste rea nu vine niciodata singura, in mahala, ia foc casa lui Ilyas si arde complet, impreuna cu toate acareturile din jur.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. Ates se dovedeste a fi de mare ajutor pentru Hasret in incercarea acesteia de a recupera mostenirea tatalui ei Yusuf.

BAHAR VIATA FURATA 27 APRILIE 2016. In timpul acestui demers, Ates afla suficient de multe detalii care il aduc foarte aproape de aflarea adevarului in ceea ce priveste adevarata fiica a lui Mehmet Emir.

Cum era de asteptat marele secret este aparat cu indarjire de Efsun si de Sultan care reusesc mult timp sa ascunda adevarul din trecut.

Ates afla in cele din urma ceea ce familia lui Efsun ascunsese atat de mult timp. Studiaza cateva fotografii mai vechi si cateva scrisori apoi intelege ca Efsun este adevarata fiica a lui Ilyas si a lui Nuran.

Ilyas si Sultan isi dau seama ca scrisorile doveditoare disparusera si inteleg ca pericolul plana asupra lor. Ates merge mai departe si le intinde o cursa lui Ilyas si lui Sultan. Cei doi cad in capcana si ii dau de inteles lui Ates ca stiau de mult timp adevarul.

Ates vrea insa sa ajunga la proba decisiva. Merge la un laborator cu probe de ADN de la Bahar si Mehmet. Rezultatele sunt elocvente si confirmau ca Bahar este fiica lui Mehmet.

Ates merge la Bahar si ii arata mai intai fotografia din trecut care demonstra adevarul ascuns de Nuran si Ilyas. Bahar ramane uimita cand vede si rezultatele testelor ADN.

Stiri pe aceeasi tema

MERYEM EPISODUL 16 REZUMAT, 27 IULIE 2018

Delia Ion

MPFM 12 MARTIE 2015. Mirela Boureanu Vaida revine in fata fanilor MPFM4 pe data de 16 martie

Delia Ion

FLORIN BONTEA, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Un instalator de canalizare e dansator la Romanii au Talent!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult