BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 64 REZUMAT, 28 APRILIE 2016. Bahar si Ates dezvaluie tuturor secretul ascuns de Efsun si Nuran

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. Bahar si Ates sunt pe punctul de a dezvalui tuturor marele secret aflat de curand. Se deplaseazacatre cocul familiei Atahan acolo unde era organizata o mica petrecere la care fusesera invitati inclusiv Ilyas si apropiatii acestuia din cartier.

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. Bahar nu asteapta sa ajunga cu masina la conac ci alege sa mearga pe jos, pe o scurtatura, dupe ce in prealabil iis aruncase pantofii cu toc sub un pod aflat in drumul ei.

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. Bahar intra in curtea conacului Atahan si o striga pe Efsun apoi ajunge in fata tuturor si striga in gura mare adevarul despre trecutul ei si al „surorii” sale.

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. Ilyas este primul care intelege ca secretul la care fusese complice atat de mult timp fusese descoperit de Bahar.Efsun ramane fara replica in fata lui Bahar insa marea surpriza cade peste Mehmet Emir, Hasret si Hulya, cei care fusesera mintiti de Efsun si de Nuran.

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. La conac ajunge si Ates care le arata tuturor testele ADN care nu lasau loc de interpretare. Efsun sesimte umilita sub povara proprie-i minciuni. Pleaca in graba catre vecheaca casa a familiei sale, arsa din temelii. Acolo adoarme pe un carton, totul pentru a spori umulinta la care urma sa fie supusa.

BAHAR VIATA FURATA 28 APRILIE 2016. Bahar merge a doua zi la mormantul lui Nuran, cea pe care o crezuse mama ei naturala intreaga ei viata, si ii reposeaza toate minciunile care i-au schimbat soarta. Efsun este in apripiere si resimte din plin umilinta. Bahar este luata de Ates delanga mormantul lui Nuran.

Inca sub socul ultimelor dezvaluiri, Mehmet Emir alege saseduca la Ilyas pentru a-l umili de fata cu toti vecinii stransi in jurul lor. Ii arunca pe niste bani pentru a sublinia ca il considera un vanzator.

Bahar este uimita de informatiile aflate de Ates. In primul rand traieste dezamagirea de a fi fost mintita de cei pe care ii crezuse familia ei adevarata. Devine constienta ca, in calitate de fiica a lui Mehmet Emir, va duce o altfel de viata. Chiar si acest aspect i se pare greu de conceput.

De cealalta parte, Ilyas traieste si el drama de a fi alungat de Bahar din viata ei. Are remuscari pentru faptul ca in trecut a intrat in jocul murdar al lui Nuran si al lui Efsun.

Chiar cand se credea ca relatia dintre Bahar si Ates merge mai bine ca oricand, totul se schimba in momentul in care Ates primeste vizita unei femei si a unui baietel despre care afla ca este chiar fiul lui dintr-o aventura mai veche.

Ilyas nu mai suporta presiunea si alege sa-si puna capat zilelor prinspanzurare dupa ce lasase un bilet de adio.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 OCTOMBRIE 2016. Constantina si Raymond au sarbatorit 3 ani de iubire. Mesaj pentru fani

Delia Ion

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 82 REZUMAT, 9 IUNIE 2016. Mehmet este operat pentru inlaturarea tumorii cerebrale

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult