BAHAR VIATA FURATA 15 APRILIE
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 65 REZUMAT, 29 APRILIE 2016. Ates descopera ca Bahar este adevarata fiica a lui Mehmet si a lui Hasret

BAHAR VIATA FURATA 29 APRILIE 2016. Chiar daca Efsun si Sultan se lupta din rasputeri sa ascunda in continuare adevarul in legatura cu fiica reala a lui Mehmet Emir, Ates se apropie tot mai mult de aflarea adevarului.

BAHAR VIATA FURATA 29 APRILIE 2016. Descopera cateva scrisori mai vechi si o fotografie in care din care reiesea ca Efsun este adevarata fiica alui Nuran si a lui Ilyas. Sultan si Ilyas isi dau seama ca treburile scapa de sub control, in momentul in care descopera ca scrisorile nu mai sunt la locul lor.

BAHAR VIATA FURATA 29 APRILIE 2016. Ates vrea sa se convinga definitiv de ceea ce aflase de curand. Le intinde o cursa celor doi si Sultan cade in ea, in momentul in care arde imediat copiile scrisorilor puse in calea ei chiar de catre Ates care astfel o testa.

BAHAR VIATA FURATA 29 APRILIE 2016. Stiind ca are nevoie si deo dovada palpabila, Ates merge la un laborator cu probele ADN ale lui Bahar si ale lui Mehmet Emir si acolo i se confirma adevarul.

BAHAR VIATA FURATA 29 APRILIE 2016. Ates merge la Bahar pentru a-i spune ceea ce descoperise. Ii arata dovezile initiale insaBahar i le inapoiaza, neincrezatoae in aceasta varianta. Totul se clarifica in moemnbtul in care Ates ii arata si rezultatele testului ADN care confirma ca ea este adevarata fiica a lui Mehmet Emir.

Bahar si Ates se indreapta impreuna spre conacul familiei Atahan acolo unde se organizare o petrecere la care participau atat Ilyas cat si alti vecini din mahala.

Bahar da semne de nerabdare sa ajunga mai reopede. Alege sa coboaredin masina si sa mearga pe jo pe o scurtatura stiuta de ea. Intr-adevar ajunge inaintea masinii conduse de Ates.Intrata in curtea conacului, Bahar striga dupa Efsun apoi le spune tuturor celor prezenti ceea ce descoperise Ates.

Ilyas intelege ca marele secret pus la cale de Nuran, cu luni bune in urma, fusese desconspirat de insistentele lui Ates. Efsun ramane blocata si fara reactie in timp ce Mehmet Emir, Hasret si Hulya sunt uimiti de vestea aflata de la Bahar dar si de faptul ca fusesera mintiti atat de mult timp.

La scurt timp ajunge si Ates care confirma spusele iubitei lui cu dovada cea mai clara: testul ADN din care reiesea ca Bahar era fiica lui Mehmet Emir. Efsun este alungata de la conac si ajunge la casa cea vecheaa familiei sale, arsa din temelii. Adoarme pe un carton parca pentru a sublinia dramatismul situatiei.

Stiri pe aceeasi tema

ION BARBU, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 din 12 IUNIE 2015? COTE PARIURI ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI 19 MAI 2015, EPISODUL 96 REZUMAT. Berzan jura din nou razbunare impotriva lui Boran dupa redeschiderea procesului

Delia Ion

BILETUL ZILEI 3 MAI 2017. Monaco vs Juve, spectacol vs forta

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult