BAHAR VIATA FURATA 5 MAI
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 67 REZUMAT, 5 MAI 2016. Efsun se ascunde in diverse locuri din cartier pentru a nu fi raspunde in fata legii

BAHAR VIATA FURATA 5 MAI 2016. Hasret asista din intamplare la o discutie purtata de Ates cu Arzu si intelege care este adevarul in privinta celor doi. Hasret veghea la capataiul lui Bahar, cazuta inconstienta, in timp ce Arzu il cheama pe Ates langa baietelul lor care dormea destul de profund.

BAHAR VIATA FURATA 5 MAI 2016. Intre timp, vecinii din cartier stransesera banii cu care Efsun urma sa plateasca ingrijireea spitaliceasca a lui Ilyas. Efsun se fereste sa ia legatura cu Ismail care o cauta insistent la telefon stiind ca ar fi urmat sa fie cercetata in stare de arest dupa denuntul facut de Bahar.

BAHAR VIATA FURATA 5 MAI 2016. Vazand ca Efsun nu ii raspunde la apeluri, Ismail se decide samearga la spital acolo unde stia ca-l vegheaza pe Ilyas insa fata reuseste sa scape de Ismail cu ajutorul aceleiasi Sultan.

BAHAR VIATA FURATA 5 MAI 2016. Efsun se ascunde in apropierea acoperisului unei case de unde observa cum este cautata prin apropiere. In schimb, Bahar afla ca Efsun nu este de gasit si se gandeste cum sa procedeze in continuare.

BAHAR VIATA FURATA 5 MAI 2016. Efsun este gazduita pentru moment de cele patru femei care locuiau in casa pe al carui acoperis se ascunsese fata. Ii dau de mancare si faciliteaza o intalnire intre ea si Sultan.

Chiar daca isi acoperise cu atentie urmele, devine evident faptul ca Efsun nu se va putea ascunde foarte mult timp. Barfele umbla cu rapiditate printre vecinele din cartier si momentul in care va fi descoperita pare a se apropia.

In aceste conditii, Efsun se decide sa se intalneasca cu Bahar si sa o induioseze cu povestile ei, asa cum o facea in trecut. Crede ca Bahar este aceiasi fata blanda de care prifita oricad dorea si ii propune sa se intalneasca la o moara.

Cum era de asteptat, inca de la primele cuvinte, Efsun se alinta pe langa Bahar sperand ca acesta sa o ierte.

Stiri pe aceeasi tema

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. Cine ramane in cursa pentru Cel mai bun cofetar amator

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: De ce a plecat Liliana si nu Denisa din Casa MPFM

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana, zambitoare si binedispusa, la cateva zile dupa despartirea de Petru

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult