BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 76 REZUMAT, 26 MAI 2016. Efsun si Arda au parte de o nunta cu probleme, in fata cunoscutilor

BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016. Relatia dintre Bahar si Ates nu este atat de calda precum si-ar fi dorit cei doi. Arzu cauta sa obtina fortat atentia lui Ates, acest lucru venind in opozitie cu bunadispozitia lui Bahar care simte ca este in plus intre Ates, fiul lui si mama copilului si alege sa-i lase singuri.

BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016. Efsun este tot mai aproape de a-si atinge scopul de a fi prezentata in fata tuturor drept sotia lui Arda. Impreuna cu Sultan incepe sa faca cumparaturi in vederea nuntii. Se ocupa de un alt lucru extrem de important: inchirierea unui local adecvat evenimentului.

BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016. Zilele trec si vine seara nuntii. Este prilejul ca Zeynep sa incerce un ultim gest disperat pentru a-l convinge pe Arda sa se desparta de Efsun si sa-i acorde ei atentia cuvenita.

BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016. Zeynep lasa un bilet acasa prin care explica situatia si apoi pleaca spre restaurantul in care urma sa aiba loc nunta dintre Arda si Efsun. Desi nu aparea pe lista de invitati, Zeynep reuseste sa intre pe ascuns in locatie.

BAHAR VIATA FURATA 26 MAI 2016. Nedorind sa ramana pasiva in continuare, mama lui Zeynep decide sa mearga si ea la restaurantul la care fiica ei ii scrisese ca are loc nunta lui Arda. Ajunsa acolo, atrage atentia asupra ei si striga in gura mare ca Arda i-a sedus fiica, a lasat-o insarcinata si apoi a parasit-o in cel mai josnic mod.

Evenimentele neplacute nu il ocolesc nici pe inspectorul de politie Ismail, ranit destul de serios intr-un schimb de focuri cu o gasca de interlopi, eveniment petrecut la mica distanta de restaurantul in care avea loc petrecerea de nunta.

Dezastrul capata dimensiuni si mai mari cand Bahar apare la restaurant cu un act prin care ii anunta pe toti ca a aprobat vanzarea mobilei de la conac, totul pentru a nu-i oferi ocazia lui Efsun de a reveni acolo triumfatoare.

Reincepe razboiul dintre Bahar si Efsun, ramas in continuare indecis. Hulya, Arda, Muge, Efsun si Sultan ajung la conac ajuns acum complet diferit de cum il lasasera. Hulya, Arda si Muge decid sa plece de acolo si sa sa se cazeze temporar la hotel.

Efsun si Sultan se vad si ele puse in imposibilitatea de a locui la conac si astfel se intorc la casa din cartier. Imaginile ne-o prezinta pe Zeynep, trista si dezamagita, care, dupa ce a plecat de la restaurant, decide sa nu se intoarca acasa ci ii cere lui Cemal gazduire pentru cateva zile.

Sultan deschide televizorul exact cand canalele de stiri prezentau rafuiala dintre politie si mafioti dar si ranirea grava a lui Ismail, internat de urgenta la spital. Efsun decide sa mearga acolo pentru a vorbi cu Ismail insa acesta era in stare de inconstienta.

Cadavrul barbatului ucis de Arda si ascuns in padure este descoperit din intamplare de un cuplu care il cunostea din cartier. Acestia se grabesc sa anunte evenimentul si astfel Efsun si Sultan aud imediat aceasta veste.

Hulya nu se impaca cu ideea ca fiul ei va ramane sotul lui Efsun. Planuieste in secret sa aranjeze fuga din tara a lui Arda dar si a lui Muge.

Articole asemănătoare

Radu de la MIREASA PENTRU FIUL MEU tot mai convins sa se faca baiat de casa!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 MARTIE: Lavinia si Eduard si-au spus cuvinte grele: Daca vrei sa pleci, pleaca!

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 27 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2016. Ates este decis sa demonstreze ca Efsun minte cand spune ca este insarcinata cu el

Delia Ion