BAHAR 7 IULIE 2016
Viata bate filmul

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 94 REZUMAT, 7 IULIE 2016. Bahar si Efsun sunt cautate de cei apropiati

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Decesul lui Hasret trezeste interesul familiei Erkiran pentru averea pecare batranul Yusuf i-o lasase mostenire fiicei sale. Acestia cred ca de bunurile lui Hasret vor beneficia fie Bahar, fiica ei naturala, fie Efsun, cea care fusese creditata mult timp cu rolul de fiica.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Cei din familia Erkiran le rapesc pe cele doua fete si, pentru moment, nu pare a exista nicio sansa caele sa scape din aceasta situatie complicata.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Nu trece prea mult timp si lipsalui Efsun este observata de Arda dar si de Sultan. La fel se intampla si in cazul lui Bahar caci Ates intelege ca iubita lui este de negasit. Pe de-o parte Ates, de cealalta parte Arda, incep sa lecaute pe cele doua tinere.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Aceasta situatie limita ii face pe Arda si Ismail sa aiba acelasi interes: gasirea lui Efsun. Cei doi sunt gata chiar sa colaboreze desi era evident ca intre ei exista o relatie glaciala.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. In acest timp, Kenan isi continua planurile prin care tintea ingenunchierea definitiva a lui Mehmet, scapat miraculos din atentatul pus la cale deactualul sot al Hulyei.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Curand incep sa se faca simtite efectele actiunilor lui Kenan. Viata lui Mehmet Emir este pe calede a deveni un calvar dupa ce in viata lui isi va face simtita prezenta o femeie misterioasa.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Si in cartier este aproape de a porni un mare scandal. Ganimet, aflata in inchisoare dupa vatamarea lui Hanife, pare foarte decisa sa-i marturiseasca lui Zeynep adevarul despre adevarata ei mama naturala.

BAHAR VIATA FURATA 7 IULIE 2016. Hanife pare castigata din aceste tulburari caci nu pierde ocazia de a o umili pe Sultan.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 26 OCTOMBRIE 2015. Gabriela Cristea si-a sarbatorit in direct ziua sa de nastere

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 15 REZUMAT, 10 APRILIE 2017

Delia Ion

DILA 18 IUNIE 2015, EPISODUL 35 REZUMAT. Azer se casatoreste cu Fatma!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult