BAKE OFF 28 MARTIE 2016. Cine ramane in cursa pentru Cel mai bun cofetar amator
Viata bate filmul

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. Cine ramane in cursa pentru Cel mai bun cofetar amator

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. O noua editie a emisiunii culinare BAKE OFF ROMANIA are loc luni, 28 martie, la Pro Tv. Au mai ramas doar 8 concurenti in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator si marele premiu de 25.000 de euro, iar pretentiile celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu cresc de la o editie la alta, pentru a-i determina pe cei ramasi in concurs sa evolueze si sa demonstreze ca merita cu adevarat marele premiu.

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. In editia de saptamana trecuta a emisiunii BAKE OFF ROMANIACarmen a parasit cortul, dupa o lupta stransa si multe emotii. Creativitatea, tehnica, emotia si maiestria in bucatarie au fost elementele principale ale editiei de saptamana trecuta, in care concurentii au trebuit sa isi dovedeasca priceperea in manuirea ciocolatei. Editia Bake Off Romania de saptamana trecuta a adus in fata telespectatorilor retete savuroase pe baza de ciocolata. Cel mai senzual ingredient, ciocolata, a scos la iveala emotii si a ridicat nivelul tensiunii pentru cei 9 concurenti ramasi in concurs, aducand cu sine si o noua eliminare: Carmen.

Retete delicioase cu un ingredient sexy in cortul Bake Off

CONCURENTI BAKE OFF ROMANIA 2016

Nicolle Stanese, gazda emisiunii, le-a pregatit concurentilor o mare surpriza in editia de luni. Daca pana acum au avut de pregatit un preparat anume sau au fost axati pe un ingredient vedeta, de aceasta data, concurentii vor trebui sa se descurce fara… faina de grau – un ingredient esential in cofetarie si patiserie.

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. Oana Cuzino va fi alaturi de concurenti, pentru a le aduce ingrediente sanatoase pe care cei opt sa le foloseasca intr-un mod creativ in preparatele lor. Nici proba eliminatorie nu se va lasa mai prejos la capitolul provocari: pentru prima data, cei trei concurenti propusi spre eliminare vor trebui sa prepare un produs inedit fara nicio reteta pe tabla, ci doar numele produsului.

BAKE OFF 28 MARTIE 2016. Telespectatorii vor vedea, luni, de la 20:30, ce alte provocari vor primi concurentii, ce retete inedite vor aborda si ce combinatii de gusturi savuroase vor face in preparatele lor. Nu va lipsi nici surpriza Ionelei, o lectie de dans oriental, pentru un plus de distractie la mesele de lucru.

Articole asemănătoare

MPFM 4 MAI 2015. Radu a fost felicitat de „rivali” pentru ca nu a devenit marioneta sustinatorilor

Delia Ion

SOFIA MARIA CIOBANU, NEXT STAR 25 FEBRUARIE 2016. O fetita talentata foc!

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MARTIE 2015. Radu a recunoscut ca a fumat in Casa!

Delia Ion