BAKE OFF ROMANIA. Dan Ioan, cofetarul saptamanii. CONCURENTI BAKE OFF ROMANIA 2016

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 23:38

BAKE OFF ROMANIA. Dan Ioan, cofetarul saptamanii. CONCURENTI BAKE OFF ROMANIA 2016

BAKE OFF ROMANIA 2016. CONCURENTI BAKE OFF ROMANIA. Luni s-a dat startul Bake Off Romania! Concurentii showului culinar Back Off Romania au intrat in cort, unde au simtit pentru prima data emotiile probelor. 12 concurenti au avut de trecut cate trei probe, existand in plus si o proba eliminatorie, la finalul careia un concurent a parasit deja cortul Bake Off Romania! In urma jurizarii, Alex, Simona si Tudor au decis ca Ionela Cristea si Carmen Manu sa se alature grupului de concurenti ramasi in competitie, in timp ce Cristian Andronescu a fost ales sa paraseasca cortul Bake Off Romania.

BAKE OFF ROMANIA 2016. CINE SUNT CONCURENTII BAKE OFF ROMANIA

Cei mai buni 12 concurenti au intrat in cortul Bake Off Romania, dupa o selectie riguroasa din partea celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, sperand sa ajunga cat mai aproape de titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania.

Printre concurentii cu care telespectatorii se vor intalni in aceasta competitie sunt: Adrian Maticiuc, Mariana Sandu, Erika Szabo si Robert Stratulat.

Adrian Maticiuc este un tanar de numai 16 ani, care si-a descoperit pasiunea pentru cofetarie alaturi de bunica lui. Este un adevarat perfectionist, care se preocupa constant sa afle cele mai noi trenduri si sa isi perfectioneze tehnica. Adrian i-a impresionat pe jurati prin preparatele sale uimitoare, pe care reuseste sa le realizeze la o varsta atat de frageda.

Mariana Sandu a fost profesoara de franceza, iar la 64 de ani si-a pus in practica pasiunea de o viata de a face prajituri, in cortul Bake Off Romania. A inceput sa prepare deserturi de la varsta de 12 ani, iar specialitatea sa este tortul de ciocolata. Gustul pentru prajiturile frantuzesti l-a dezvoltat in Franta, unde a avut sansa sa locuiasca o perioda.

Citeste si: BAKE OFF ROMANIA, 29 FEBRUARIE 2016. Cristian Andronescu a fost eliminat, Ionela Cristea si Carmen Manu merg mai departe

Erika Szabo este o prezenta dulce, o persoana de 25 de ani care a acumulat o experienta grea de viata, ce i-a deschis drumul catre cofetarie. Inca de la cinci ani si-a petrecut timpul in bucatarie, alaturi de mama ei, facand prajituri. Erika a inceput sa ia in serios pasiunea pentru cofetarie recent, iar pasiunea pentru calatorii o face sa fie deschisa la influentele internationale si la gusturile noi din domeniul cofetariei.

Robert Stratulat este un adevarat pasionat de cofetarie care, de 10 ani, isi perfectioneaza tehnica si retetele. In ultimii cinci ani s-a apucat serios de gatit pentru fetita lui, din dorinta de a-i oferi surprize delicioase si sanatoase. Robert este definitia curajului in bucatarie, iar creativitatea i-a adus multe aprecieri din partea juratilor.

Alti patru concurenti care au intrat, incepand de luni, in lupta pentru marele titlu de Cel mai bun cofetar amator din Romania si premiul de 25.000 Euro sunt: Marinela Sarchizan, Irina Bucur, Ionela Cristea si Daniel Ioan.

Marinela Sarchizan recunoaste ca motivul principal pentru care s-a apucat serios de gatit prajituri este relaxarea. Mama a fost cea care i-a deschis calea catre cofetarie, prin prajiturile simple, iar apoi Marinela a studiat retete complicate pe care le incearca in propria bucatarie. Cel mai important lucru pentru ea este satisfactia pe care o simte atunci cand ii sunt laudate deserturile.

Irina Bucur se declara o gurmanda si o pofticioasa, care poate trai fara mancare, dar nu fara prajituri. inca din copilarie, pregatea biscuiti cu umplutura de bezea pentru fratele ei, care trebuia sa ii manance obligat. A crescut incojurata de mancare gatita si prajituri de casa, iar acest obicei l-a preluat si ea. Nu trece o saptamana fara sa puna mixerul la treaba macar de doua, trei ori.

Ionela Cristea a inceput sa porneasca cuptorul pentru a prepara deserturi delicioase dupa ce a fost dezamagita de prajiturile cumparate dintr-o cofetarie. Ionela se implica activ in dezvoltarea comunitatii rome si isi doreste sa devina un exemplu pozitiv pentru semenii sai prin reusitele proprii.

Daniel Ioan a crescut cu dor de cozonac. Mama lui nu stia sa faca, iar de sarbatori mai primea de la vecini cate o felie de cozonac facut in casa. Gustul i-a ramas intiparit in minte, iar tocmai acest produs l-a motivat sa se apuce de gatit, fiind si primul dulce pe care l-a facut. Cofetaria a inceput ca un hobby pentru el, iar acum isi petrece foarte mult timp, descoperind retete noi.

Ultimii patru concurenti aflati in lupta pentru marele titlu Back Off Romania sunt: Carmen Manu, Cristian Andronescu, Mihaela Sava si Petre Butoniau.

Carmen Manu are 50 de ani, este comunicativa, lipsita de inhibitii, efervescenta, extrem de optimista si gaseste ceva bun in fiecare lucru. Incearca sa aiba tot timpul cate ceva de facut si nu isi face niciodata ganduri rele. Cea mai mare dorinta a ei este sa-si deschida o pensiune pentru oameni deschisi si prietenosi, unde sa poata face prajituri pentru oaspeti, la fel cum face pentru familia ei.

Cristian Andronescu vine din Bucuresti si are 34 de ani. Este inginer chimist si s-a apucat de gatit prajituri in urma cu 10 ani, cand s-a mutat singur. Mama sa e cea care l-a luat in bucatarie atunci cand pregatea ceva dulce. Acum, Cristian prepara dulciuri de cel putin doua ori pe saptamana, aceasta fiind activitatea lui preferata. E pregatit sa impresioneze cu zecile de retete pe care le-a incercat pana in momentul de fata.

Mihaela Sava gateste dulciuri de mai bine de 8 ani. Sursa ei de inspiratie este, si va ramane intotdeauna, bunica sa, care a invatat-o tainele gatitului. Aceasta activitate o relaxeaza, o ajuta sa se destinda si ii da voie sa-si foloseasca imaginatia la capacitate maxima. Mihaelei ii place foarte mult sa se plimbe cu bicicleta si este implicata intr-un proiect care sustine pedalatul fetelor in oras, dar nu oricum, ci cu o vestimentatie foarte feminina.

Petre Butoianu are 52 de ani si a invatat sa gateasca singur, cu ajutorul internetului. Atunci cand nu este in bucatarie, ii place sa ingrijeasca plantele si se mandreste cu o mini sera, pe care a reusit sa o dezvolte in propria curte. O alta pasiune este rugby-ul, sport pe care l-a practicat inainte de 1989. Cea mai mare dorinta a lui este de a avea o viata armonioasa, in care sa poata imbina toate lucrurile care il fac cu adevarat fericit.

Intregile povesti ale concurentilor, dar si preparatele cu care ei au incercat sa-i indulceasca pe jurati, le vom vedea in fiecare luni, de la ora 20:30, la Bake Off Romania, numai la PRO TV!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.