Stiri locale

Balul Vienez de la Timisoara, editia 2014, in 5 decembrie la Teatrul National. VIDEO

Balul Vienez de la Timisoara, a III-a editie, se va desfasura in data de 5 decembrie 2014 in sala Teatrului National din Timisoara. Considerat unul dintre cele mai importante evenimente culturale si caritabile din orasul de pe Bega, evenimentul este al 31-lea Bal Vienez recunoscut la nivel international de Primaria din Viena si desfasurat sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Austriei.

La Balul Vienez vor fi prezenti invitati din mediul diplomatic, politic, aristocratic si economic. De asemenea, a confirmat prezenta si cunoscuta mezzosoprana Roxana Constantinescu, alaturi de Spirit of Vienna Ensemble, orchestra venita special de la Viena.

Balul este un eveniment cultural caritabil, scopul acestui proiect fiind de a sprijini Fundatia internationala United Way Romania in beneficiul a circa 750 de copii, tineri si varstnici din Timisoara.

Stiri pe aceeasi tema

Paula David Rat a murit intr-un accident rutier. Paula era artista, prezentatoare tv si fiica fostului presedinte al clubului Olimpia Satu Mare

Cristiana Petrariu Bota

Fratii Mararu au fost condamnati la 15, respectiv 12 ani de inchisoare

Corina Alexandru

Baia Mare este Capitala Tineretului din Romania in perioada 2018 – 2019

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult