Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD, urmand a se alatura formatiunii lui Victor Ponta

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 25, 2018 20:34

Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD, urmand a se alatura formatiunii lui Victor Ponta

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, demisia din partid, alaturandu-se valului recent de plecari din tabara social-democrata. Plecarile din PSD vin in conditiile in care Opozitia pune la cale o motiune de cenzura, pe care are de gand sa o depuna pana la finalul lunii iunie.

Nicolae Banicioiu a confirmat ca se va alatura formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta si Daniel Constantin.

“Am luat decizia de a fi alaturi de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare cu care am facut multe lucruri bune. Supararea mea fata de conducerea de acum a PSD e cunoscuta, deprofesionalizarea continua. Nu pot sa fiu partas cu lucrurile induse de domnul Dragnea, distruge PSD, unii prevedeau asta.

Stanga romaneasca trebuie sa ramana reprezentata, dar de oameni profesionisti. Ce se intampla acum in partid nu are nicio legatura cu PSD”, a spus Banicioiu intr-o interventie telefonica la postul Antena 3.

“In continuare merg la Pro Romania, voi fi alaturi de colegii mei din PSD (cei care s-au alaturat deja formatiunii – n.red.) . Am vorbit cu foarte multi membri de partid. Nu asta e partidul in care am intrat si practic am crescut. De la PSD aveam alte asteptari”.

“De aceea, cred ca Dragnea trebuie sa se opreasca din demersurile distructive, sa termine cu ipocrizia daca vrea sa faca ceva, o reforma, pentru ca a avut ocazia si inca o are”, a mai spus deputatul.

Intrebat daca a mai vorbit cu alti colegi de partid despre plecarea din PSD, el a raspuns afirmativ, subliniind ca sunt foarte multi social democrati nemultumiti.

“Sunt multi oameni care aveau alte asteptari de la partid. Sunt multi nemultumiti”, a mai precizat Nicolae Baniciou.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.