10.5 C
România
26 octombrie 2020
BARBUNCO ROMANO. NEXT STAR 14 APRILIE 2016. Dansuri tiganesti de la Hunedoara
Viata bate filmul

BARBUNCO ROMANO. NEXT STAR 14 APRILIE 2016. Dansuri tiganesti de la Hunedoara

BARBUNCO ROMANO. NEXT STAR 14 APRILIE 2016. Joi, 14 aprilie, fost o editie speciala NEXT STAR. Printre concurentii talentati care au evoluat pe scena NEXT STAR s-au numarat si copiii din trupa Barbunco Romano. Este o trupa de dansuri tiganesti din Hunedoara. Ritmurile ţigăneşti ne-au cucerit la Next Star! Dansul lor a fost impecabil! Ansamblul Barbunco Romano, un exemplu pentru noi toți dat fiind ca au o poveste de viata trista!

Copiii de la Barbunco romani au între 12 și 14 ani, vin din Hunedoara și ne-au cucerit! Povestea lor începe într-un spațiu întunecat, fără lumină și fără sunete. Asa se antreneaza acesti baieti talentati. Si au dovedit-o din plin pe scena Next Star.

BARBUNCO ROMANO. NEXT STAR 14 APRILIE 2016. Dansează pe ritmuri țigănești, își spun „Ansamblul Barbunco Romano” și au un scop comun: acela de a păstra vii, prin dans, tradițiile țiganilor de pretutindeni.

Pentru că nu au un spațiu al lor, băieții repetă într-o cameră fără curent electric, iar muzica și-o pun de pe un telefon mobil. În condițiile acestea, pe scena „Next Star” au dovedit că talentul e mai presus de orice.

Juriul a fost impresionat, iar ei au, începând de astăzi, o modalitate prin care muzica pe care dansează să se audă taree: două boxe, primite în dar, la „Next Star”.

Bravo, băieți! Jos pălăria!

CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOI, 14 APRILIE 2016

 

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE NOTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2016 CLASA a 8-A. PE 4 MARTIE SUNT AFISATE NOTELE LA SIMULARI

Cristiana Petrariu Bota

LEGEA PAMANTULUI 4 MAI, EPISODUL 22 REZUMAT. Dicle o prezinta pe Leyla ca viitoare sotie a lui Halil

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 OCTOMBRIE 2015. Eduard a recunoscut ca a fost in arest timp de sase luni

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult